AKCIJA NOVOSADSKE POLICIJE: Upali u iznajmljeni stan i zaplenili 760 grama narkotika!
Foto: Mup

Krivične prijave

AKCIJA NOVOSADSKE POLICIJE: Upali u iznajmljeni stan i zaplenili 760 grama narkotika!

Crna Hronika -
Protiv državljanina Bosne i Hercegovine, koji se tereti za nelegalnu trgovinu narkoticima, biće podnet i zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, u skladu sa Zakonom o strancima, budući da je nezakonito boravio u Srbiji

NOVI SAD – Novosadska kriminalistička policija zaplenila je, juče, oko 760 grama narkotika i podneće krivične prijave za nelegalnu trgovinu drogom protiv pet osoba, od kojih su četiri sa područja Novog Sada, a jedna je državljanin Bosne i Hercegovine.

Po nalogu sudije za prethodni postupak, policija je pretresla iznajmljeni stan osumnjičenih i u njemu pronašla različite supstance za koje se sumnja da su marihuana, heroin, amfetamin i LSD. Pronađene su i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, aparat za miksovanje narkotika i digitalna vaga, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Ranije, istog dana, policija je kod dvojice od njih pronašla izvesnu količinu supstanci za koje sumnja da su narkotici. Takođe, postoji osnov sumnje da su oni, prethodno, prodali drogu mladiću i devojci iz Novog Sada, protiv kojih će biti podnete krivične prijave za neovlašćeno držanje narkotika.

Protiv državljanina Bosne i Hercegovine, koji se tereti za nelegalnu trgovinu narkoticima, biće podnet i zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, u skladu sa Zakonom o strancima, budući da je nezakonito boravio u Srbiji.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track