STEFANOVIĆ: Sledi oštrija akcija policije, nijedan kriminalac više neće biti bezbedan
Foto: Tanjug Oksana Toskić

U narednih 6 meseci

STEFANOVIĆ: Sledi oštrija akcija policije, nijedan kriminalac više neće biti bezbedan

Crna Hronika -
Ne želim da se više bilo koji kriminalac u Beogradu oseća komforno i da zamišlja da ovde može da čini krivična dela, da divlja i da na bilo koji način ugrožava bezbednost građana Srbije ili bilo kog drugog građana na našoj teritoriji, poručio je Stefanović

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će narednih šest meseci biti sporovedena mnogo intenzivnija akcija policije na terenu kako se više nijedan kriminalac u Beogradu ne bi osećao bezbedno.

"Ne želim da se više bilo koji kriminalac u Beogradu oseća komforno i da zamišlja da ovde može da čini krivična dela, da divlja i da na bilo koji način ugrožava bezbednost građana Srbije ili bilo kog drugog građana na našoj teritoriji", poručio je Stefanović govereći o prevenciji kriminaliteta nakon obilaska manifestacije na Zemunskom keju.

Prema njegovim rečima, MUP je prinuđen da oštrije pošalje poruku, jer ih kriminalci "možda nisu dobro razumeli". Napominjući da nije presrećan što policja nije uspela da reši sva dela, on je poručio policajcima da mogu da očekuju "sve ono što im je obećao prvog dana, a to je da ako ne bude rezultata biće smena".

Upitan za slučaj postavljene bombe na Banovom Brdu u kojem je pre nekoliko dana više ljudi povređeno, ministar je rekao da policija radi na tom slučaju.

"Razgovarali smo sa ljudima koji rade na ovom slučaju i obavešten sam da istraga ima neki svoj tok, da oni imaju pravce koje razmatraju", rekao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track