Loveći zeca ubio sebe

Nezapamćena tragedija u suvoborskom selu Koštunići

Loveći zeca ubio sebe

Crna Hronika -
Jureći za životinjom, Marko Tomović (21) se sapleo i tad je opalila puška. Najteže je njegovoj starijoj sestri, kažu rođaci

GORNJI MILANOVAC - Stravično!Marko Tomović (21) iz Koštunića na Suvoboru poginuo je preksinoć pokušavajući da ubije zeca, saopštila je policija iz Gornjeg Milanovca.

Kako nezvanično saznajemo, Tomović je u ponedeljak u blizini svoje kuće ugledao zeca. Bez mnogo razmišljanja otrčao je u kuću po lovačku pušku.

- Pucao je, ali nije uspeo iz prvog pokušaja da ga pogodi. Životinja je počela da beži i on je potrčao za njom. Međutim, puška mu je ostala otkočena i s metkom u cevi. Nesrećni mladić se sapleo i tog trenutka je puška opalila. Zadobio je povredu od koje je preminuo na licu mesta - rekao je sagovornik Kurira blizak istrazi.

Tomovići su u Koštunićima najveća familija.

- Svi smo pogođeni tragedijom koja nas je pogodila i zaista nemamo snage da pričamo o tome. Marko je bio izuzetan mladić, dete kakvo se retko rađa. Najteže je Markovoj starijoj sestri, od preksinoć ne prestaje da plače - rekao je jedan od rođaka nastradalog Marka Tomovića.

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track