POGINULI NA MOTORU: Irena i Veljko sahranjeni zajedno
Foto: Privatna Arhiva

VELIKA PLANA ZAVIJENA U CRNO

POGINULI NA MOTORU: Irena i Veljko sahranjeni zajedno

Crna Hronika -

Irena je sahranjena u 13 sati, a dva sata kasnije pored nje i Veljko

VELIKA PLANA - Irena nije bila obično dete, već anđeo koji se retko rađa. Moja Nada i ja obukli smo našeg anđela u belo, da našeg anđela udamo danas. Počivaće ovde pored svog momka, ne daj bože nikome sličnu sudbinu.

Ovim rečima se Momčilo Zlatković iz Velike Plane oprostio od ćerke Irene (29), koja je nastradala sa momkom Veljkom Radisavljevićem (33) u Crnoj Gori. Dvoje mladih poginuli su prošlog vikenda kod Budve, kada su se motorom koji je vozio Radisavljević sudarili sa „golfom“.

Od stradale devojke, pored mnogobrojne rodbine i prijatelja, oprostio se i ujak, koji je rekao da je Irena imala oči laneta, umiljati glas i da je bilo lako zavoleti je.

- Bolest svog oca Momčila smatrala je inspiracijom da upiše Medicinski fakultet u Kragujevcu. Sanjala je da će ga, kad postane doktorka, lečiti. Mesec dana pre odlaska zavolela je Veljka i kako je majci i sestri govorila, nikad nije bila srećnija - rekao je Irenin ujak.

foto: Dragana Udovičić

Irena je sahranjena u 13 sati, a dva sata kasnije pored nje i Veljko. Radisavljević je ispraćen takođe u belom kovčegu koji su vozili kroz grad. Među mnogobrojnom rodbinom i prijateljima sahrani je prisustvovao i poznati pevač Darko Filipović.

Kurir / J. R.

Foto: Dragana Udovičić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja