BEŽALI SMO POSLE UBISTVA ARKANA, EVO KAKO: Na koji način sam umešao Draškovića u likvidaciju! EKSKLUZIVNO U KURIRU! GAGI NIKOLIĆ NASTAVLJA SVEDOČENJE!
Foto: EPA, Dragana Udovičić, Dado Đilas

DRAGAN NIKOLIĆ POSLE 17 GODINA PROGOVORIO IZ ZABELA (4. DEO)

BEŽALI SMO POSLE UBISTVA ARKANA, EVO KAKO: Na koji način sam umešao Draškovića u likvidaciju! EKSKLUZIVNO U KURIRU! GAGI NIKOLIĆ NASTAVLJA SVEDOČENJE!

Crna Hronika -

ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA I FOTOGRAFIJA BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE KURIRA

Posle ubistva veka, odnosno likvidacije Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja, grupa organizatora i izvršilaca dala se u bekstvo.

- Milan Đuričić Miki mi je javio da je Gavrić teško ranjen i da stižu ispred moje zgrade u Ulici Dušana Vukasovića u Bloku 61. Kad su stigli rekao sam Gavri da popije pola litra viskija, ali je rekao "ne smem, brate sve mi je unutra rasporeno". Tada mi je prvi put palo na pamet da pozovem Andriju Draškovića, koga smo oslovljavali sa Majstor - otkriva Dragan Nikolić Gagi!

Nikolić, koji služi kaznu od 30 godina zatvora u požarevačkom zatvoru Zabela, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir prvi put je progovorio o događajima koji su prethodili ubistvu Željka Ražnatovića Arkana, Milenka Mandića i Dragana Garića u hotelu „Interkontinental“, o samom ubistvu, i kasnijim dešavanjima!

EKSKLUZIVNO U KURIRU pročitajte nastavak Gagijevog svedočenja u kome objašnjava kako je grupa organizovala bekstvo posle likvidacije Arkana, kako je teško ranjeni Gavrić zbrinut, šta se dešavalo kobnog 15. januara 2000, ali i kako je umešao Andriju Draškovića u atentat, ko im je sve pomogao da umaknu...

Jelena Spasić / Foto: Dado Đilas; Dragana Udovičić; EPA

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja