AUSTRIJANAC NADRLJAO U NIŠU: Taksista mu uzeo 7.500 dinara, pa ga pretukao!
Foto: Profimedia

slučaj prijavljen policiji

AUSTRIJANAC NADRLJAO U NIŠU: Taksista mu uzeo 7.500 dinara, pa ga pretukao!

Crna Hronika -

NIŠ - Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv taksiste iz Niša V.S. (39) zbog sumnje da je od austrijskog državljanina A.F. (28) nezakonito oduzeo 7.500 dinara nakon čega ga je i pretukao, jer se Austrijanac pobunio zbog oduzetih para.

Zbog toga je protiv taksiste podneta i prekršajna prijava, a inicdent se dogodio 9. decembra oko tri sata iza ponoći u Ulici 7. juli.

"Austrijanac je pozvao taksi da ga preveze do stana u kojem je odseo u Nišu jer je bio u pripitom stanju. Kada ga je taksista dovezao do željene adrese, taksista mu je rekao da treba da plati 350 dinara. Međutim, kada je Austrijanac otvorio novčanik i pokazao taksisti da uzme koliko treba iz njegovog novčanika, jer se verovatno nije snašao sa srpskom valutom, taksista je uzeo sav novac iz novčanika u iznosu od oko 7.500 dinara. Kada se A.F. pobunio zbog toga, taksista je nasrnuo na njega i pretukao ga", rekao je izvor upućen u ovaj slučaj.

U niškoj policiji kažu da je Austrijanac prijavio slučaj i da su oni veoma brzo identifikovali taksistu protiv koga su podneli prijave u redovnom postupku.

(Kurir.rs/Večernje novosti/J.Ć./Foto: Profimedia/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJJAČA PREVARA SAOBRAĆAJACA IKADA: Beograđani napravili ludilo na ALKO TESTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja