ISTRAGA O NESTANKU NOVOSAĐANKE: Bacio ženu s mosta jer ga je varala?! Ronioci Žandarmerije bezuspešno pretraživali Dunav
Foto: Slađana Stojanović

ZLOČIN

ISTRAGA O NESTANKU NOVOSAĐANKE: Bacio ženu s mosta jer ga je varala?! Ronioci Žandarmerije bezuspešno pretraživali Dunav

Crna Hronika -

Zoran Grahovac prijavio da mu je supruga sama skočila u Dunav, ali su u njegovim kolima nađeni tragovi krvi, što je pobudilo sumnju da je on umešan u njeno ubistvo

Zoran Grahovac (46) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio suprugu Marijanu (40) tako što ju je gurnuo s Mosta slobode u Dunav, a to je navodno učinio jer je sumnjao da ga supruga vara, prvi su rezultati istrage.

Grahovac je u noći između četvrtka i petka, oko jedan čas posle ponoći, pozvao policiju i ispričao im da se kolima kretao preko mosta sa suprugom, ali da mu je ona u jednom trenutku rekla da stane, nakon čega je izletela iz kola i skočila u Dunav. Međutim, njegova priča je inspektorima bila sumnjiva, a kada su u kolima nađeni tragovi krvi, naloženo je njegovo hapšenje pod sumnjom da je ubio suprugu.

foto: Slađana Stojanović

- Prema dosad prikupljenim informacijama, Grahovac je bio ljubomoran, a sumnjao je da ga supruga vara. Te večeri su bili u Kameničkom parku, gde je došlo do svađe, verovatno i fizičkog obračuna, jer su u unutrašnjosti kola nađeni tragovi krvi. To, kao i još neke nelogičnosti u izjavi koju je dao policiji pobudile su dovoljno sumnje, pa je on uhapšen - navodi izvor Kurira.

Zoranove kolege u šoku

NE VERUJEMO DA JE TO URADIO

Zoranove kolege šokirale su se kada su čule da je uhapšen.

- To je toliko dobar čovek da nemamo reči. Nedavno je Zoran pričao da zbog kredita za stan imaju velikih finansijskih problema. Ali nikada nije pokazivao da je ljubomoran ili da je mislio da ga žena vara. Voleli su se beskrajno i mi ne verujemo da je on mogao da baci Marijanu s mosta - kaže profesor iz mašinske škole.

Međutim, prema njegovim rečima, policija ispituje i druge moguće verzije zločina.

- Moguće je i da se zločin nije dogodio na mostu. Ne odbacuje se mogućnost da je žena ubijena na drugom mestu, a da je potom njeno telo bačeno u Dunav. Mnogo će se više informacija znati kada i leš bude nađen - kaže naš sagovornik.

Ronioci Žandarmerije i juče su pretraživali Dunav, ali bezuspešno. Potraga će biti nastavljena danas. Ekipa Kurira juče je bila u zgradi gde Grahovci imaju stan. Stan je bio zaključan, a komšije su nam rekle da je dete odvela kuma, ali ne znaju čija.

- Zoran je profesor u srednjoj mašinskoj školi, a Marijana je takođe profesor likovne kulture i bavi se slikarstvom. U braku imaju ćerkicu od deset godina. Nikada ne bih pomislio da bi Zoran to uradio Marijani, ako je uopšte tačno to što se priča - kaže jedan od komšija u zgradi u Ulici braće Dronjak.

Komšije

U ISTOJ ZGRADI ŽIVELI OPAČIĆI

Zanimljivo je da je u istoj zgradi u kojoj bračni par Grahovac ima stan živeo i bračni par Opačić. Vođa „veterničkog klana“ Nenad Opačić ubijen je sa pet hitaca, a njegova supruga Jasmina sa tri metka u klasičnoj sačekuši ispred ove zgrade u martu 2015. Njihovo ubistvo do danas nije rasvetljeno.

Kurir / Slađana Stojanović

Foto: Slađana Stojanović, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) PONOVO NAM MLADOST GINE NA SRPSKIM PUTEVIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track