(KURIR TV) OVO JE VOZAČ BENTLIJA KOJI JE JUTROS UBIJEN U PIVNICI ISPOD BRANKOVOG MOSTA: Zaleteo se u Vučićevu kolonu na Topčideru, a ovako je mesec dana kasnije uhapšen u kladionici
Foto: Printscreen

Posle noćašnje pucnjave u centru Beograda

(KURIR TV) OVO JE VOZAČ BENTLIJA KOJI JE JUTROS UBIJEN U PIVNICI ISPOD BRANKOVOG MOSTA: Zaleteo se u Vučićevu kolonu na Topčideru, a ovako je mesec dana kasnije uhapšen u kladionici

Crna Hronika -
1 / 8 Foto: Printscreen

BEOGRAD - U pucnjavi koja se noćas posle ponoći, oko 1.30 časova, dogodila u pivnici u samom centru Beograda, u Crnogorskoj ispod Brankovog mosta, ranjen je Luka Radulović (37), koji je uprkos hitnom prebacivanju na reanimaciju Urgentnog centra podlegao povredama.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nepoznati napadač mu je posle kraće svađe pucao u stomak i odmah se dao u beg.

foto: Privatna Arhiva

Radulović je policiji bio poznat i od ranije, ali je najšira srpska javnost za njega saznala kada se septembra prošle godine "bentlijem" zaleteo i presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru.

Podsetimo, to se dogodilo 2. septembra 2017. na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu, kada je presečena kolona vozila u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić.

foto: Printscreen/Facebook

Kurir je tada pisao da su Radulović i ostali iz automobila ubrzo posle incidenta uhapšeni da bi nakon saslušanja svedoka, 20 dana kasnije, bili pušteni. Prilikom hapšenja testom je utvrđeno da je bio pod uticajem droge i alkohola.

Radulović je navodno učestvovao i u incidentu ispred jednog noćnog kluba u Beču kada je, kako navodi tamošnja policija, pucao na dvojicu Čečena. Bio je hapšen i zbog droge, kada je kod njega pronađena izvesna količina kokaina, a protiv njega su podizane krivične prijave za nasilničko ponašanje i razbojništva.

Mesec dana kasnije, u oktobru prošle godine, uhapšen je u okviru istrage vođene protiv organizovane kriminalne grupe dilera narkotika. Do hapšenja je došlo u kockarnici.

Radulović je uglavnom radio kao obezbeđenje po noćnim klubovima, pa se stoga često fotografisao sa najpoznatijim ličnostima srpske estrade, sportistima i drugim viđenijim ljudima iz našeg javnog života...

Fejsbuk profil mu je pun zajedničkih fotografija sa pevačima, pevačicama, sportistima, starletama...

(Kurir.rs/Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track