PODVODIO DEVOJČICU IZ KRAGUJEVCA, A EVO KAKO GA SADA BRANE Advokat tvrdi: Ona nije devojčica, ona je devojka, bavila se nemoralnim zanimanjem! Policija: Imamo snimke iz telefona i svedoke
Foto: Profimedia, Privatna Arhiva

Sraman napad oca i advokata

PODVODIO DEVOJČICU IZ KRAGUJEVCA, A EVO KAKO GA SADA BRANE Advokat tvrdi: Ona nije devojčica, ona je devojka, bavila se nemoralnim zanimanjem! Policija: Imamo snimke iz telefona i svedoke

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - Na osnovu insinuacija, neistinitih i lažnih priča devojčice, rekao bih da devojka od 15 godina koja je registrovana kao socijalni slučaj, a pritom se bavila nemoralnim zanatom želi da spere ljagu sa sebe. Ona je zato pred svojim ljubavnikom Š.B. rekla da je Beganaj Sebastijan taj koji ju je prodavao, nalazio mušterije i primenjivao silu", ovim rečima advokat Aleksandar Pejčić, zasniva odbranu Sebastijana Beganaja (23) koji je, prema prijavi, podvodio i uvukao u lanac prositucije petnaetogodišnju devojčicu zbog nepostojećeg duga od osam hiljada dinara.

"To je devojčica ali i ona ima više iskustva od te devojčice. To ćemo da dokažemo", rekao je Šaćiri Džej Beganaj, Sebastijanov otac, nastavljajući ovu monstruoznu konstrukciju.

Inače, Džej Šaćir Beganaj, otac uhapšenog Sebastijana rođen je 1973. godine, ime debeo kriminalni dosije.

Policija: Istraga traje imamo čvrst slučaj

Prema našim sagovornicima u policiji imaju čvrst slučaj. Snimke sa eksplicitnim sadržajem kojima je devojka ucenjivana, telefonske prepiske i poruke iz zaplenjenih telefona, ali i svedoke. Istraga još uvek traje i ovih dana treba očekivati nova hapšenja

Višestruki je povratnik i ima preko 25 krivičnih dela među kojima dominiraju teške krađe, nanošenje teških telesnih povreda, trgovina ljudima, seksualna eksploatacija i podvođenje.

Podsetimo, kragujevačka policija uhapsila je Sebastijana B. (23) i Šabana B. (31) iz okoline tog grada zbog trgovine ljudima, a sumnja se da su oni mesecima podvodili maloletnicu (15) srpske nacionalnosti starijim muškarcima!

Devojčicu su tukli do te mere da se u nekoliko navrata onesvestila I ucenjivali eksplicitnim snimcima.

Osim dvojice muškaraca uhapšena je i A. P. (19), kao i njen dečko R. V. (20).

"Prema izjavi devojčice sumnja se da je Sebastijan B. zbog nepostojećeg duga od osam hilajda dinara njenog brata pretio i tražio da “odradi dug”. Kasnije , uz pomoć A. P. i R.V. uvukao je tinejdžerku u lanac prostitucije. Navodno je A. P., koja se, prema nezvaničnim informacijama, bavi prostitucijom, sa svojim dečkom vrbovala oštećenu, koju su od februara do aprila ove godine podvodili starijim muškarcima, među kojima navodno ima i viđenijih Kragujevčana, a za seksualne usluge koje je ona pružala uzimali su novac", kaže naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, organizator pakla prostitucije je Sebastijan B.

(Kurir.rs/D.Ilić/Foto: Profimedia, Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track