PRIKUPLJAJU SE SREDSTVA ZA PORODICE STRADALIH: Pogrebnik nudi pomoć oko prenosa tela srpskih mladića!
Foto: Printscreen/Facebook

Nesreća u SAD

PRIKUPLJAJU SE SREDSTVA ZA PORODICE STRADALIH: Pogrebnik nudi pomoć oko prenosa tela srpskih mladića!

Crna Hronika -

Nebojša Kitanović, pogrebnik iz Vranja, javio se redakciji Kurira i ponudio pomoć porodicama srpskih kamiondžija iz Kraljeva Mladena Petrovića (32) i Aleksandra Sakovskog (31), koji su nastradali u saobraćajnoj nesreću u Ilinoisu.

Kako je Kitanović rekao za naš list, on se godinama bavi transportom pogrebnih ostataka iz inostranstva, a hteo bi da organizuje prenos tela mladića u Srbiju.

jezive slike na mestu nesreće
jezive slike na mestu nesrećefoto: Printscreen

- Više puta sam prevozio pokojnike iz prekookeanskih zemalja, a u Ilinoisu imam poslovnog partnera sa kojim sam stupio u kontakt. Voleo bih da mi se porodice jave jer sam video podatak da se traži 100.000 dolara za prenos, a po cenovniku koji sam dobio, to ne bi bilo više od 15.000 dolara - rekao nam je Kitanović i dodao da moli porodice nastradalih radnika da mu se jave na broj telefona 061/2951-798.

kamion u plamenu
kamion u plamenufoto: Printscreen YT

Podsetimo, Petrović i Sakovski poginuli su u sredu u Americi, kada je kamion u kome su bili doživeo nesreću. Mladići su pre dve i po godine zajedno otišli u SAD, a njihovi prijatelji su otpočeli akciju skupljanja novca kako bi njihova tela bila preneta u Srbiju.

(Kurir.rs/J. I./ Foto: Fejsbuk, Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track