CRNI UTORAK U SRBIJI: Ubistvo u užičkom podrumu, 3 samoubistva, 3 saobraćajke, ubadanje nožem, a dan još nije ni počeo?!
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

ne ponovilo se

CRNI UTORAK U SRBIJI: Ubistvo u užičkom podrumu, 3 samoubistva, 3 saobraćajke, ubadanje nožem, a dan još nije ni počeo?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ovo sunčano i prelepo jutro u Srbiji obeležio je niz crnih događaja.

Počelo je vestima o dva samoubistva - prvom u Novom Sadu, drugom u Rakovici, zatim je usledila vest o ubadanju nožem u Lazarevcu koja je srećom imala drugačiji tok.

Čoveku sa izuzetno teškim povredama nanetim nožem, kojim mu je rasporen vrat, vrsni lekari spasli su život i promenili mu sudbinu.

On jutros nije jedini kojem je čudo pomoglo da ostane živ. Samo ludom srećom iz teške saobraćajke na Obrenovačkom putu živa su izašla sva tri povređena muškarca.

S obzirom na to šta je od vozila ostalo posle ovog silovitog sudara, za nevericu je da su ovi vozači živi. Na sreću, dobro su prošli i učesnici jutrošnjih udesa kod Geneksa i pumpe Zmaj u Novom Beogradu.

Na kraju ovog jutra stigla je i vest o ubistvu Užičanke Snežane M, čije je telo pronađeno u podrumu zgrade u kojoj je živela. Policiju je alarmirala njena koleginica pošto Snežana jutros nije došla na posao, niti se javljala na telefon.

Potom je usledilo i treće samoubistvo, Snežanin muž pronađen je obešen ispred kuće u selu Gorjani, na desetak kilometara od Užica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track