Najnovije vesti

PONOVO SE NIJE POJAVIO NA ROČIŠTU: Sudija naredila privođenje Darka Kostića
Foto: Vladimir Šporčić

TREĆI OSNOVNI SUD U BEOGRADU ODLUČIO

PONOVO SE NIJE POJAVIO NA ROČIŠTU: Sudija naredila privođenje Darka Kostića

Crna Hronika

Modni kreator Darko Kostić nije se danas pojavio na zakazanom suđenju, iako je o tome bio uredno obavešten na prethodnom pretresu, pa je sud naložio njegovo privođenje za 30. jul, za kad je zakazan nastavak pretresa.

Na današnjem suđenju nije se pojavio ni oštećeni B. Š, a sud nema dokaz da mu je uručen poziv. Sudija je odlučila da će kreator biti priveden ukoliko se ne pojavi na sledećem ročištu.

Podsećanja radi, Darko Kostić uhapšen je i 22. juna ove godine po prijavi maloletnika L. J. (15), koji je modnog kreatora optužio da ga je polno uznemiravao i podmetnuo mu ilegalni preparat za potenciju. Ovaj tinejdžer na saslušanju kod tužioca kroz suze je gotovo tri sata pričao kako ga je modni kreator napastvovao. U samom iskazu L. J. je pričao o lascivnim porukama koje mu je Kostić slao, a kojima je, kako se veruje, pokušao da ga namami u svoj stan.

Među njima je i ona koja opisuje događaj kada mu je Kostić bez njegovog znanja podvalio "kamagru" - ilegalni preparat za potenciju. Uz to, mladić je detaljno opisao događaj koji je prethodio hapšenju kreatora, kada je Kostić pokušao na silu da ga uvede u svoj dom. Tinejdžer mu se tada istrgao iz ruku i pocepane majice pobegao iz zgrade.

Drugi oštećeni mladić B. Š. (22) je u tužilaštvu ispričao da ga je modni kreator nasilno dodirivao po međunožju.

- Mladić je potvrdio da ga je u noći kada se napastvovanje dogodilo Kostić pozvao u svoj stan. Tamo su, najpre, konzumirali kokain koji je kupio okrivljeni. "Pošmrkao sam jednu crtu", rekao je konkretno mladić. Nakon toga Kostić ga je, iznenada i bez njegove dozvole, uhvatio za međunožje sa očiglednom željom da inicira seksualni odnos - rekao je tada izvor.

(Kurir.rs/Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...