Najnovije vesti

SAHRANJENA TAMARA (21) POGINULA U NESREĆI KOD LAZAREVCA: Roditelji niti jedu niti spavaju, svi se nadaju da će veselo utrčati u kuću! TUGA
Foto: Printskrin/Facebook, Kurir

ne mogu da prihvate da Je više nema

SAHRANJENA TAMARA (21) POGINULA U NESREĆI KOD LAZAREVCA: Roditelji niti jedu niti spavaju, svi se nadaju da će veselo utrčati u kuću! TUGA

Crna Hronika

Smrt Tamare Stojanović (21) iz Aranđelovca, koja je proteklog vikenda poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u seli Trbušnica kod Lazarevca, potresla je sve u ovom šumadijskom gradu.

Njena porodica je neutešna i ne mogu da prihvate da Tamare više nema. 

- Izgubili smo divno dete, koje je tek trebalo da počne da živi. Tamara je bila anđeo na zemlji, a sad je to i na nebu - rekla je Tamarina ujna.

foto: Printscreen/Facebook

Nastradala devojka sahranjena je danas na groblju u Aranđelovcu. Devojčicini roditelji, mlađa sestra i cela porodica i prijatelji i dalje ne mogu da veruju da su u trenu izgubili Tamaru.

- Svi smo u šoku i pod lekovima. Ne znam kako ćemo bez nje... I dalje se nadamo da će raspoloženo utrčati u kuću ili firmu, sa onim njenim veselim osmehom na licu i reći: "Evo me, ne brinite, stigoh!" - kaže ujna.

Kako kaže, studentkinjini roditelji ne mogu da dođu sebi.

- Šta da kažem? Siniša kad je čuo i video šta se desilo pao je u nesvest. Lidija od dana pogibije naše miljenice niti priča, niti jede, niti spava - kaže ona.

Tamara je poginula u jezivoj nesreći koja se dogodila prekjuče, a njena vršnjakinja i drugarica Jelena M. zadobila je teške telesne povrede. Nesreća se dogodila kada je Tamara, upravljajući "opel korsom", iz nepoznatih razloga izgubila kontrolu nad vozilom, sletela s puta i udarila u stub.

Kako su ispričali očevici devojke su se kretale normalnom brzinom, ne većom od 50 kilometara na sat kada su sletele s puta i na ogromnoj njivi na kojoj se nalazi jedna bandera udarile direkt u nju.

Očevici nesreće su im odmah pojurili u pomoć, međutim Tamari nije bilo spasa. Kako su ispričali, devojka je zadobila tešku povredu glave i davala je znake života još nekoliko minuta nakon nesreće. Njena drugarica i saputnica ispala je iza automobila i nalazi se u bolnici.

(Kurir.rs/Blic/Večernje novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...