Najnovije vesti

FATALNA SUNITA HINDIĆ (21) SE PREDALA! OSUMNJIČENA DA JE UBILA MOSTARSKOG TAJKUNA! Bivša misica polomila noge bežeći od policije!
osumnjičena i žrtva ... Sunita Hindić i Nino Ivanković, Foto: Privatna Arhiva, screenshot

UBISTVO

FATALNA SUNITA HINDIĆ (21) SE PREDALA! OSUMNJIČENA DA JE UBILA MOSTARSKOG TAJKUNA! Bivša misica polomila noge bežeći od policije!

Crna Hronika

Sunita Hindić Bošnjaković (21), bosanska misica, koju tamošnja policija sumnjiči za ubistvo Nina Ivankovića (55), vlasnika „Vile Ivanković“ u Mostaru, predala se policiji.

Podsetimo, Ivanković je prekjuče ujutru nađen mrtav u Mostaru, ispred svog ugostiteljskog objekta, a pored tela bio je i pištolj zbog čega se u prvi mah sumnjalo da se ubio. Međutim, ubrzo je otkriveno da je ubijen, pa je pokrenuta potraga za osumnjičenom misicom, koja je kratko bila u bekstvu.

foto: screesnhot

Motiv nejasan

- Sunita se dobrovoljno predala. Došla je u policijsku stanicu u Travniku, odakle je prevezena u Mostar na saslušanje - rekao je izvor bosanskim medijima i dodao da je Sunita u Mostar dovezena sa polomljenim nogama. - Obe noge su joj bile u gipsu. Utvrdiće se kako je došlo do povređivanja. Sumnja se da je tokom bekstva pala i slomila se - rekao je izvor.

Istragom je utvrđeno da je Ivanković ubijen s leđa, a uhapšena Sunita je često dolazila u njegov objekat i tamo boravila. - Šta je motiv ovog zločina, još nije sa sigurnošću utvrđeno. U istrazi su saslušane najmanje dve osobe, obavljen je pretres stana misice. Proverava se da li je u zločinu učestvovalo više osoba - prenose lokalni mediji.

foto: Privatna Arhiva

Poznata po nasilju

Hindić Bošnjaković je odranije poznata policiji po nasilničkom ponašanju. - Za 1. maj je nasrnula na državljanina Hrvatske A. P. Tada je dobila prekršajnu prijavu, a kada su joj je policajci uručili, izvređala ih je. Pre ovog incidenta, pretukla je jednu devojku - podsetili su bosanski mediji.

Bosanska misica, koja je počela da se bavi i pevanjem, poznata je i javnosti u Srbiji, jer je tvrdila da je ostala trudna s pevačem Stefanom Jakovljevićem, bratom od strica misice Jelene bin Drai.

Objavila snimak NIKO MI NIJE NI DO KOLENA

Fatalna misica je pre nekoliko dana na društvenim mrežama objavila snimak u kome je rekla „da joj niko nije ravan ni do kolena“. - Koliko vas god to povredilo, to stvarno nema veze sa mnom. Kada budete imali par hiljada u džepu, onda mi se javite. Do tada, draga moja deco, prođite se mene - rekla je, između ostalog, Sunita.

Kurir.rs/J. R. Foto: Privatna Arhiva,screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...