SESTRA JEDNOG OD OTMIČARA IDE U ODELJENJE S MALIM PETROM: Otkad se saznalo šta je njen brat uradio, devojčica ne ide u školu
Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

RODITELJI U ŠOKU

SESTRA JEDNOG OD OTMIČARA IDE U ODELJENJE S MALIM PETROM: Otkad se saznalo šta je njen brat uradio, devojčica ne ide u školu

Crna Hronika -

Sestra Alekse Mrđe (18), koji je uhapšen zbog sumnje da je umešan u otmicu Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove, ide u odeljenje sa otetim dečakom.

Naime, posle hapšenja Marka Jovišića (54), njegova dva sina Lazara (19) i N. J. (17), ali i njihovog prijatelja Alekse Mrđe (18), saznalo se da su odnosi porodica otetog dečaka i otmičara i isprepletani.

Kako je ispričala Aleksina maćeha Snežana za Kurir, on je uvek bio nestašan, ali ovako nešto nisu očekivali.

foto: Printskrin/Facebook

- Njegova sestra ide s Petrom u odeljenje, ali otkad je obelodanjeno da je Aleksa jedan od otmičara nije otišla u školu. Moj suprug poznaje Gorana. Aleksina majka je u Hrvatskoj i ima svoju porodicu. Sve ovo što se desilo je velika katastrofa - ispričala je Snežana za Kurir.

foto: Printskrin/Facebook

Podsetimo, Petar je otet u subotu oko 23.30 sati. Otmičari su ga presreli "puntom", ugurali u njega, stavili mu džemper preko glave, vezali ga lancima i odvezli u napuštenu vikendicu. S dečakom je ostao Lazar Jovišić i sve vreme mu je držao pištolj uperen u glavu.

Policija je u spektakularnoj akciji za manje od 24 sata uspela da otkrije otmičare i oslobodi dečaka.

Inače, Petar je izvučen iz kandži otmičara zahvaljujući snimcima nadzornih kamera sa privatnih kuća, koje su zabeležile specifičan branik na automobilu koji su otmičari koristili.

(Kurir.rs/J. S. - J. I. - J. R.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track