MALČANSKI BERBERIN KAO BUBICA U PRITVORU: Zver jede, spava i šeta spuštene glave
Foto: Kurir, M.S.

OTKRIVAMO

MALČANSKI BERBERIN KAO BUBICA U PRITVORU: Zver jede, spava i šeta spuštene glave

Crna Hronika -

Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski Berberin, koji je na saslušanju u niškom Višem tužilaštvu priznao da je oteo i zlostavljao Moniku Karimanović (12), u pritvoru je miran kao bubica.

Kako saznajemo, Jovanović se nalazi u KPZ Niš u ćeliji sa još jednim pritvorenikom, a stražari neprestano motre na njega.

- Iako je tražio da bude sam u ćeliji, jer se plaši da će ga drugi pritvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to naravno nije ispunjeno. Trenutno ima cimera u ćeliji, sa kojim se lepo slaže. Ipak, imajući u vidu težinu zločina koji je on počinio, stražari češće motre na njega - kaže naš izvor upućen u slučaj i dodaje da se monstrum od hapšenja ponaša sasvim hladno, staloženo i ne deluje uznemireno.

foto: Kurir

- Izgleda kao neko ko se ne kaje i kao neko ko smatra da nije počinio ništa loše. On ne odbija hranu, jede redovno, spava normalno i nema posebne zahteve. Zbog povrede skočnog zgloba mu je stavljena longeta, pa se sporije kreće.

Tokom šetnje, na koje ima pravo, uglavnom je pokunjen, hoda spuštene glave - objašnjava naš izvor i dodaje da je Malčanski Beberin juče za ručak, kao i ostali, imao đuveč sa mesom, dok je za doručak jeo 120 grama suhomesnatih proizvoda, kajganu i neki prilog.

Prema rečima našeg izvora, Malčanski Berberin se po dolasku u pritvor povremeno žali na bolove u glavi, ali nije želeo da ide kod lekara.

foto: Privatna Arhiva

- Povredu na glavi mu je zadala Monika ciglom, pokušavajući da se odbrani od njega. On je odmah posle hapšenja pregledan u KC Niš i tada su mu sanirane povrede i stavljena mu je longeta na nogu - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, očigledno je da je Jovanović izuzetno drzak, ali da oseća dozu straha od policije i stražara, kao i drugih pritvorenika.

- Njemu se u pogledu vidi strah od uniforme. Maltene pogledom moli da ga ne biju - kaže sagovornik i dodaje da Malčanski Berberin hrabrost i moć pokazuje samo nad slabijima od sebe.

Monikina majka

Uskoro ćemo kući, sve ćemo preboleti

Aleksandra Karimanović, Monikina majka, kaže da očekuje da će njena ćerka uskoro biti otpuštena iz bolnice.

foto: M.S.

- Moja Monika je preživela strahotu, a mi smo se osećali nemoćno. Sada kada je sa nama, presrećni smo i jedva čekamo da dođe kući, da se vrati normalnom životu. Gledaćemo da što pre zaboravi težak period i da što pre preboli sve - kaže Aleksandra i dodaje da su lekari neprekidno uz Moniku, kao i ona i da ima svu neophodnu negu i podršku.

Podsetimo, Ninoslava Jovanovića porodica ne želi da posećuje, samo su mu doneli čistu garderobu i obuću da ne bi bio go.

- Odeća u kojoj je uhapšen odneta je na veštačenje, pa su policajci molili njegovog oca da mu donese nešto da obuče. Čovek je doneo garderobu, ali sina ne želi da vidi - dodaje izvor.

Ninoslav Jovanović mogao bi da bude prva osoba u Srbiji koja će biti osuđena na doživotni zatvor, i to na osnovu Tijaninog zakona, koji je stupio na snagu 1. decembra 2019. godine.

Kurir.rs/Marko Smiljković/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track