TUČA PRED POLICIJSKI ČAS U BEOGRADU: Trojica ranjena posle svađe u saobraćaju
Foto: Kurir

KRVAVO

TUČA PRED POLICIJSKI ČAS U BEOGRADU: Trojica ranjena posle svađe u saobraćaju

Crna Hronika -

N. D. (20), N. L. (33) i L. Z. (35) uhapšeni zbog fizičkog obračuna u Nehruovoj ulici

Trojica mladića zadobila su lake telesne povrede u obračunu koji je izbio posle svađe u saobraćaju u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, neposredno pre uvođenja policijskog časa!

Kako je potvrđeno iz Trećeg osnovnog tužilaštva, zbog fizičkog obračuna uhapšena su trojica mladića, N. D. (20), N. L. (33) i L. Z. (35). Prema nezvaničnim informacijama, tokom svađe osumnjičeni su potegli nož. N. D. i N. L. su bili u istom automobilu „mazda“, dok je L. Z. bio u drugom automobilu.

Obezbedili mesto

- Oni su se navodno posvađali u saobraćaju, a verbalni sukob pretvorio se u krvavi sukob. Neko od aktera je potegao i nož - kaže izvor i dodaje da se na mestu krvavog obračuna zatekla patrola komunalne milicije, čiji su pripadnici odmah reagovali i ukazali prvu pomoć povređenima. - Komunalni milicajci pozvali su Hitnu pomoć, pomogli povređenima i obezbedili lice mesta do dolaska policije i lekara - kaže jedan očevidac.

Ukazali pomoć

I iz Hitne pomoći potvrdili su da su na Novom Beogradu ukazivali pomoć povređenima neposredno pred obustavu kretanja u Beogradu. - Imali smo poziv u 19.34 sati iz naselja Belvil. Na licu mesta zatekli smo jednog muškarca s težim i drugog s lakšim povredama koje su zadobijene od uboda nožem. Naša ekipa ih je prevezla u Zemunsku bolnicu - rekli su iz Hitne pomoći i naveli da su nedugo potom intervenciju imali i u Nehruovoj ulici, gde je takođe muškarcu ukazivana pomoć zbog ubadanja nožem.

Kurir.rs/ J. S. Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track