SAHRANJEN UBIJENI IGOR MILIĆ Majka: Moj jedinac će posle 54 dana počivati u miru
Foto: Privatna arhiva

subotica

SAHRANJEN UBIJENI IGOR MILIĆ Majka: Moj jedinac će posle 54 dana počivati u miru

Crna Hronika -

Telo Igora Milića (33) iz Subotice, koga je devojka (28) iz Litvanije ubila 12. februara gurnuvši ga sa šestog sprata zgrade u Londonu, dopremljeno je u Srbiju, a ubijeni mladić sahranjen danas na Senćanskom groblju u Subotici.

Njegova majka Marieta rekla je za Kurir da je telo sina čekala puna 54 dana. - Pre pola sata kovčeg s telom mog sina spušten je u raku. Danas, na dan sahrane, prošlo je tačno 55 dana od njegove smrti. I dalje sam na groblju s ljudima koji su došli da mog sina isprate na večni počinak. Treba mi malo vremena da se saberem - rekla je za Kurir posle sahrane potresena majka i zamolila za razumevanje.

Podsetimo, Igor Milić je 12. februara nađen mrtav na pločniku ispred zgrade u Severnom Finčliju, naselju u Londonu, a kraj njega je bila uplakana devojka koju je policija odmah privela zbog sumnje da je ubila mladića. Međutim, u početku dokazi za to nisu postojali, pa se sumnjalo i na samoubistvo, ali je 12 dana nakon smrti Subotičanina policija ipak utvrdila da je reč o ubistvu i da je devojka iz Litvanije Milića gurnula sa šestog sprata zgrade.

(Kurir.rs/D.Stamenković/Foto:Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track