MAJKA UBIJENE BRANISLAVE UBICI JE BILA STRINA I TAŠTA: Komplikovani odnosi porodice zavijene u crno
Foto: Tamara Trajković, Privatna Arhiva, Printscreen/ Youtube

horor u erdeviku

MAJKA UBIJENE BRANISLAVE UBICI JE BILA STRINA I TAŠTA: Komplikovani odnosi porodice zavijene u crno

Crna Hronika -

Predrag je danas ubio svoju suprugu Branislavu, direktorku OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku, kao i školskog vozača Miroslava B.

Branislava G., direktorka osnovne škole "Sava Šumanović" u Erdeviku, ubijena je jutros kada je na nju, dok je bila u svojoj kancelariji, pucao njen suprug Predrag G.

On je, pre no što je pucao u ženu, iz automatske puške pucao i u školskog vozača Miroslava B. kog je čekao u parku ispred škole.

Kao potencijalni razlog dvostrukog ubistva spominje se Predragova ljubomora, pošto je sumnjao da ga supruga vara sa Miroslavom.

Predrag i Branislava poznavali su se još od malih nogu jer je njena majka, Olgica G, bila udata za Predragovog strica.

Naime, Olgica je sa Kosova pre dugo godina došla u Erdevik gde se preudala, te je Predragu pre no što mu je postala tašta, zapravo bila strina.

foto: Tamara Trajković

Kako meštani pričaju, Branislavina majka i Predragov stric, odnosno njen drugi suprug "navijali su" za to da ovaj par bude zajedno.

Olgica je za medije ispričala da je njen zet Predrag postao ljubomoran na svoju suprugu kada je počela da zarađuje više od njega kao direktorka osnovne škole.

Problemi u ovoj porodici počeli su kada se mlađi sin razboleo, tačnije kada je dobio šećernu bolest. Branislava je tada svu pažnju usmerila na sina, što Predrag nije mogao da podnese, ispričala je majka ubijene, Olgica G.

Branislava je majci rekla da više ne može da živi sa njim. Kako Olgica kaže, njena ćerka je vezu sa vozačem navodno otpočela jer je mislila da će je on izvući iz lošeg braka. Mislila je da će je spasti.

foto: Tamara Trajković, Privatna Arhiva

Dodaje da je on pretio i deci, da nju nikada nije tukao, ali da joj je uputio otvorene pretnje. Stariji sin je uvek branio majku.

- Sinoć je Predrag došao u moju kuću u želji da se pomire i pokušao je da uđe, ali je mi je Branislava rekla: "Majko, ne puštaj ga, ubiće me". Pokušavala sam da ga smirim i rekla sam mu: "Sačekaj 15 dana da se smiri situacija, pa tek onda pričajte, da rešite stvari" - priča Olgica.

Podsetimo, Predrag i Branislava imaju dvoje dece, a on je bio zaposlen kao čuvar lovišta u Šidu.

Nakon što je ubio ženu pred sekretaricom škole, Predrag se predao policiji.

(Kurir.rs/Telegraf)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track