ODMOTAVA SE KLUPKO TRAGEDIJE KOD BELE CRKVE: Bio u vezi sa svastikom i dok mu žena bila živa, sestre nisu govorile
Foto: Kurir, Facebook Printscreen

ANĐELKO UBIO KATICU, PA SE OBESIO

ODMOTAVA SE KLUPKO TRAGEDIJE KOD BELE CRKVE: Bio u vezi sa svastikom i dok mu žena bila živa, sestre nisu govorile

Crna Hronika -

Anđelko Fratoj (65), koji je u selu Dupljaja kod Bele Crkve u sredu ubio svastiku Katicu Tomašević (61), s kojom je bio u ljubavnoj vezi, a zatim se obesio, navodno je godinama varao pokojnu suprugu sa njenom rođenom sestrom.

Kako kažu njihovi poznanici, Anđelko i Katica su počeli tajno da se viđaju još dok je Anđelkova žena, a Katičina rođena sestra bila živa.

"Priča se da ih je žena jednom zatekla 'na gomili' i da je tada prekinula svaki kontakt sa sestrom Katicom. Navodno ju je i izbacila iz kuće i zabranila joj da joj se javlja. Žena je iznenada preminula pre četiri godine, a Katica navodno nije smela ni na sahranu da joj dođe", kaže prijatelj i dodaje da su zet i svastika posle smrti žene počeli opet da se viđaju.

Međutim, navodno nisu više mogli da podnesu osudu rodbine, pa su zajedno odlučili da okončaju svoje živote, ili je ona odbijala da ostavi svoju porodicu zbog njega.

"Postoji mogućnost i da je sve to isplanirao i da žena nije ni znala šta je čeka. Ko bi se složio da sedi mirno i da ga neko izmasakrira u krevetu. Katica je imala više ubodnih rana. S druge strane kako sam saznao. On se nakon ubistva vrteo malo po kući, pozvao ćerku i rekao 'da je napravio sra*e', obrijao se popio sok, ispušio cigaretu u kupatilu i otišao u garažu da se obesi", priča Anđelkov poznanik.

Podsetimo, Anđelko je u utorak napisao oproštajno pismo, u kom je naveo da je motiv ubistva i samoubistva zabranjena ljubav. Inače, on je juče u 13 sati sahranjen u prisustvu malobrojne rodbine.

(Kurir.rs/J. R. - J. I./foto. privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track