OVAJ NEPOZNATI DETALJ KRIJE TAJNU MASAKRA U JABUKOVCU! ŠOK: Novi telefon poslat na veštačenje
Foto: Facebook, Zorana Jevtić

četvorostruko ubistvo porodice kazimirović

OVAJ NEPOZNATI DETALJ KRIJE TAJNU MASAKRA U JABUKOVCU! ŠOK: Novi telefon poslat na veštačenje

Crna Hronika -

Apelacioni sud u Nišu ukinuo je rešenje Višeg suda kojim je odbijena optužba protiv Maje Bađikić (26) iz negotinskog sela Dupljane, koja se tereti da je sa Davorom Pernićem (35) iz Jabukovca učestvovala u masakru u selu Jabukovac, u kome je ubijen Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

foto: Zorana Jevtić

Sud je naložio da se slučaj još jednom preispita. Naime, pojavio se dosad nepoznati detalj, a to je još jedan mobilni telefon čiji sadržaj nije veštačen.

Podsećanja radi, Viši sud u Negotinu obustavio je istragu protiv Maje Bađikić, ocenivši da su dokazi kontradiktorni pozivajući se na to da ona ima alibi za 7. avgust iako u optužnici nije naveden tačan datum kada je porodica ubijena, već da je zločin izvršen između 7. i 9. avgusta.

Takođe, oni su zanemarili činjenicu da ubistvo članova porodice Raje Kazimirovića izvršeno sa dva oružja, a da su na mestu zločina pronađeni opušci od cigarete sa DNK okrivljene Bađikićeve.

Podsetimo, zločin dogodio se u avgustu prošle godine na salašu Velja Vratne, a zbog ubistva je prvo uhapšen Pernić, koji je kasnije rekao da mu je u zločinu pomagala Bađikićeva sa kojom je navodno bio u vezi.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja