Najnovije vesti

OSUĐEN DOKTOR IZ SREMSKIH KARLOVACA ZA UBISTVO RODITELJA: Zoran za zločin u vikendici sklopio sporazum sa sudom
Foto: RTV Printscreen

ide na robiju

OSUĐEN DOKTOR IZ SREMSKIH KARLOVACA ZA UBISTVO RODITELJA: Zoran za zločin u vikendici sklopio sporazum sa sudom

Crna Hronika

Doktor Zoran K. (49) iz Sremskih Karlovaca priznao je ubistvo svojih roditelja 30. maja prošle godine i zaključio sporazum sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, na osnovu kojeg je osuđen na 18 godina zatvora.

Okrivljeni je priznao krivično delo teško ubistvo, a Viši sud u Novom Sadu je potvrdio je sporazum o priznaju krivice između Zorana K. i Višeg javnog tužilaštva i izrekao mu presudu kojom je osuđen na 18 godina zatvora, precizirala je portparol suda Jelena Ostojin.

Podsetimo, Zoran se s roditeljima posvađao oko prodaje vikendice, u sremskokarlovačkom naselju Doka. U besu uzeo je lovačku pušku, pucao u oca i majku i tela samo ostavio da bi nešto kasnije do kuće svratio komšija koji je zatekao jeziv prizor. Šokiran onim što je video, smogao je snage da pozove policiju.

Zoran K. je sin jedinac koji je živeo u iznajmljenom stanu u Novom Sadu u čijem opremanju su mu pomogli roditelji. Majka Gordana imala je samo jednu želju - da jedinca oženi.

Prilikom hapšenja, Zoran Kamatović je policajcima priznao šta je uradio, a navodno je imao nameru da se sam preda i ispriča šta se desilo. I na saslušanju u tužilaštvu je priznao da je pucao u roditelje, prvo u oca, a zatim i u majku i da je nameravao da i sebi oduzme život. Ispričao je da je bio kod roditelja u vikendici i da je konzumirao alkohol.

Radio je kao lekar opšte prakse, u različitim ordinacijama širom Novog Sada, a svojevremeno je otišao i u Obrenovac, da kao doktor, pomogne unesrećenima.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...