Najnovije vesti

KURIR U KOVINU: Otac osumnjičen da je silovao ćerke dok im je majka bila u porodilištu?! Nisu bile starije od 9 godina (KURIR TV)
Foto: Shutterstock

tast prijavio zeta, on sve priznao u policiji

KURIR U KOVINU: Otac osumnjičen da je silovao ćerke dok im je majka bila u porodilištu?! Nisu bile starije od 9 godina (KURIR TV)

Crna Hronika
17:34h

S. P. (41) iz Kovina, uhapšen je zbog sumnje da je u prošlom periodu silovao svoje dve maloletne ćerke, a njega je policiji prijavio upravo njegov tast.

Ekipe Kurira bile su u porodici gde se događao ovaj stravičan zločin i pokušale su da razgovaraju sa dedom devojčica, međutim on zbog celokupnog slučaja nije smeo da detalje iznosi u javnost.

Kako smo saznali od rođaka devojčica, otac ih je seksualno zlostavljao još dok su njih dve imale 9 godina, a takođe im je i pretio smrću, te one nikome ništa nisu smele da kažu.

Prema nezvaničnim informacijama sekualno uznemiravanje događalo se dok je njegova supruga, a majka devojčica, bila u bolnici, tačnije u porodilištu. U tom periodu njih dve su prvi put imale to katastrofalno iskustvo.

Ova gnusna situacija kulminirala je krajem prošle i početkom ove godine, kada se zapravo saznalo da je jedna od devojčica trudna. Ona bi navodno sada trebalo da bude treći mesec trudnoće, ali se za sada ne zna više detalja. Devojčica je majci pričala da ima dečka, te njena majka do sada nije ništa posumnjala.

Psiholozi, sociolozi, kao i radnici Centra za socijalni rad koji je uključen u ceo slučaj danas bi trebalo da obave razgovore sa devojčicama, kako bi one kasnije bile sposobne da ispričaju nadležnima kroz šta su sve prošle. Takođe one su upućene i na ginekološke preglede.

Inače, otac koji je silovao devojčice i njegova supruga imaju ukupno sedmoro dece, a seksualno uznemiravanje otkrio je ujak devojčica, dok je njihov deda prijavio.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...