PODSTANAR KOJI JE IZREŠETAO BRAČNI PAR U ZEMUNU PRIVEDEN NA SASLUŠANJE: Evo kako se Dušan branio u Višem tužilaštvu
Foto: Kurir

predložen pritvor

PODSTANAR KOJI JE IZREŠETAO BRAČNI PAR U ZEMUNU PRIVEDEN NA SASLUŠANJE: Evo kako se Dušan branio u Višem tužilaštvu

Crna Hronika -

Dušan V. (66), koji je u nedelju uhapšen zbog pokušaja ubistva Milana i Verice K. u Zemunu, danas je priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu, ali je on odlučio da se brani ćutanjem.

- Osumnjičeni D.V. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, na okolnosti izvršenja krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju. Prilikom saslušanja osumnjičeni se branio ćutanjem. Od strane Višeg javnog tužilaštva predložen je pritvor prema osumnjičenom - saopštilo je tužilaštvo i navelo da će nastaviti da sprovodi dalju istragu.

Zemun, pucnjava, Cara Dušana
foto: Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Podsetimo, pucnjava u Ulici cara Dušana dogodila se oko 14 časova, a navodno je tome prethodila svađa oko stana u kome je Dušan V. živeo. On je potegao pištolj i ispalio pet hitaca u bračni par. Milan K. uspeo je da izađe na ulicu i pozove pomoć koja ih prebacila u Urgentni centar, a patrola koja je došla odmah je uhapsila Dušana V.

Navodno, osumnjičeni Dušan V. koji je bio podstanar bračnog para, žalio se komšijama da ga stanodavci teraju da se iseli iz kuće u kojoj je živeo poslednjih 37 godina.

- Bračni par koji se vratio nedavno iz Nemačke dobio je ponudu investitora da prodaju to u zamenu za stanove. Ponuda je bila izuzetno primamljiva, pa su verovatno želeli da je iskoriste, ali Dušan se sa time nije slagao - ispričao je jedan komšija za Kurir.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja