KIJA KOCKAR SE PERE OD SVOJE KUME OTKAKO SE SAZNALO DA JE SESTRA VELJE NEVOLJE: Bile su nerazdvojne, a onda je PUKLO među njima
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

pomogla joj da pobedi u zadruzi

KIJA KOCKAR SE PERE OD SVOJE KUME OTKAKO SE SAZNALO DA JE SESTRA VELJE NEVOLJE: Bile su nerazdvojne, a onda je PUKLO među njima

Crna Hronika -

Rijaliti zvezda Kija Kockar "pere" se od svoje kume Vanje Ibrahimović, inače sestre Damira Ibrahimovića, optuženog za ubistvo svog druga Ivana Trifunovića, i bliske rođake Veljka Belivuka, kako je Kurir ranije objavio.

Vanja i Kija su svojevremeno bile nerazdvojne.

Sada rijaliti zvezda priznaje da se udaljila od Vanje i tvrdi da nije upoznala Belivuka.

"Ja tog čoveka nikad nisam upoznala, a čula sam uopšte za njega tek kada je uhapšen. Ona nije moja prava kuma već smo tako se zvale, jer smo mislile da ćemo to ostvariti u budućnosti, kada je u jednom trenutku bila verena, ali to se nije desilo", rekla je Kija Kockar za Telegraf.

Vanja joj je navodno, prema pisanjima medija, pomagala u prikupljanju glasova kada je Kija pobedila u rijalitiju "Zadruga", ali sada nisu u dobrim odnosima, o čemu je govorio izvor Kurira:

"Majka Ibrahimovića i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka. Vanja je kuma Kije Kockar, i ona je bila uz nju u njenim najgorim trenucima u životu. U žižu javnosti Vanja je dospela kao osoba koja je Kiji bila najveća podrška kada je kao prevarena žena ušla u rijaliti 'Zadruga1'. Takođe, bila je organizator svih glasača koji su je doveli do pobede te sezone".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track