CRNI DANI U MORAVCU: Policija uzela sve kamere u selu kako bi otkrila brutalne ubice porodice Đokić
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

misteriozni zločin kod aleksinca

CRNI DANI U MORAVCU: Policija uzela sve kamere u selu kako bi otkrila brutalne ubice porodice Đokić

Crna Hronika -

Prema rečima komšija u selu Moravac kod Aleksinca, gde su ubijeni supružnici Goran i Gordana i njihova ćerka Lidija, policija je uzela sve kamere koje rade u selu koji bi im pomogli u istrazi ovog brutalnog zločina.

Crni dani su se nadvili nad selom, a najteže je baka Stojanki, Goranovoj majci. Kako nam komšije kažu, od kada je čula najlošiju vest, leži u krevetu potpuno skrhana. U kući Đokića zatekli smo komšije koje su došle da izjave saučešće. Po ko zna koji put nam kažu da je ova porodica bila za primer.

spaljen automobil porodice đokić
spaljen automobil porodice đokićfoto: Kurir/D.Ilić

- Ovde i da neko nešto zna, ne sme da kaže. Naplašio se narod. Sve kamere koje su radile u selu je uzela policija - rečeno nam je komšiluku.

majka ubijenog gorana đokića tuguje
majka ubijenog gorana đokića tugujefoto: Kurir/D.I.

Podsetimo, porodica Đokić oteta je, ubijena i spaljena u noći između nedelje i ponedeljka, a njihov nestanak policiji su u utorak prijavili rođaci. Tada je krenula opsežna potraga za njima, a pronađeni su mrtvi u subotu.

- Obdukcija je pokazala da su Goran, Gordana i Lidija ubijeni hicima iz pištolja i to u glavu i grudi, kao i da su hici ispaljeni iz neposredne blizine, te da je Goran gledao ubicu u oči. Takođe, sumnja se da je u njih pucano iz dva pištolja - navodi izvor.

Hronologija

x 26. septembar - Đokići oteti i ubijeni

x 28. septembar - Rođaci prijavili nestanak porodice

x 2. oktobar - u ataru sela Moravac nađena spaljena tela oca, majke i ćerke

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track