UBICE ĐOKIĆA BACILE ORUŽJE U REKU?! Žandarmerija i ronioci DETALJNO pretražuju okolinu mosta u Tešici U POTRAZI ZA ORUŽJEM
Foto: Kurir/D.Ilić, Privatna Arhiva

istraga u toku

UBICE ĐOKIĆA BACILE ORUŽJE U REKU?! Žandarmerija i ronioci DETALJNO pretražuju okolinu mosta u Tešici U POTRAZI ZA ORUŽJEM

Crna Hronika -

Niška i aleksinačka policija i žandarmerija koje intenzivno rade na rasvetljavanju trostrukog ubistva porodice Đokić, danas su vršile pretragu u okolini mosta u Tešici.

Lokacija koji su pretraživali policajci i tim ronilaca žandarmerije nalazi se oko dva kilometra od mesta gde je pronađen zapaljen "pasat" Đokića, pa se može pretpostaviti da je u reci traženo oružje kojim je počinjeno brutalno ubistvo, ali zvanične potvrde je pretpostavka još uvek nema.

Podsetimo, porodica Đokić, Goran, Gordana i Lidija, oteti su i brutalno ubijeni 26. septembra nešto posle ponoći. U ataru sela Tešica pronađen njihov zapaljen automobil, a onda, desetak kilometara dalje, na nepristupačnom terenu i ataru sela Moravac pronađena su njihova spaljena tela.Goran, Gordana i Lidija sahranjeni su danas. Istraga ovog stravičnog zločina još je u toku.

Situaciju jako otežava i to što su automobil i troje nesrećnih ljudi zapaljeni i izgoreli su do neprepoznatljivosti.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je do sada razgovarala sa članovima uže i šire porodice u nekoliko navrata. Ispitano je i na desetine građana među kojima i meštani sela u kom su Đokići boravili, ali i prijatelji i komšije ubijenih iz Aleksinca.

- Mesto gde je porodica spaljena je toliko zabačeno i nepristupačno da je isključena svaka mogućnost da je ubica iz nekog drugog kraja. Na taj teren koji se nije video ni iz helikoptera može da dođe samo neko ko zna svaki pedalj ovog kraja - kaže izvor.

O broju uključenih u zločin takođe nema jasnog dokaza. Prema dosadašnjoj istrazi veruje se da ih je bilo dvoje.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track