Najnovije vesti

OBRT U ISTRAZI, REŠENA MISTERIJA TELA U TAKOVSKOJ KOD GLAVNE POŠTE: Otkriveno kako je tu dospelo, BG taksista na slobodi
Foto: RTS Printscreen

OBRT U ISTRAZI, REŠENA MISTERIJA TELA U TAKOVSKOJ KOD GLAVNE POŠTE: Otkriveno kako je tu dospelo, BG taksista na slobodi

Crna Hronika

Vest da je taksista vozilom vukao nepoznatog muškarca više od jednog kilometra centrom Beograda šokirala je Srbiju

Beogradska policija je u sardnji sa Prvim osnovnim tužilaštvom uhapsila U. V. jer je 9. oktobra kod Kanadske ambasade udario pešaka i pobegao, nakon čega je desetak minuta kasnije prošao taksista, nenamerno pregazio leš i vukao ga sve do Takovske ulice.

Vest da je taksista vozilom vukao nepoznatog muškarca više od jednog kilometra centrom Beograda šokirala je Srbiju. Taksisti je prvobitno određen pritvor, ali je daljom istragom utvrđen uzrok smrti muškarca, a taksista je pušten je na slobodu.

U subotu je taksista, vozeći ulicom Kneza Miloša od Mostarske petlje ka Cvijićevoj ulici, prešao preko NN muškog lica, starosti oko 60 godina, koji se nalazio nasred ulice.

telo, Takovska, muškarac, pronađen mrtav muškarac, Glavna pošta
foto: RTS Printscreen

Istragom je utvrđeno da pre nego što je taksista naišao, muškarac učestvovao u saobraćajnoj nEsreći. Njega je U. V. udario vozilom i pobegao sa lica mesta, a desetak minuta kasnije je naišao taksista koji je prešao preko tela i vukao ispod vozila ga do Takovske ulice.

Podsetimo, telo muškarca, starog između 55 i 60 godina, koje je nađeno prošle noći kod Glavne pošte u Beogradu, tu je dospelo tako što ga je taksi vozilo "vuklo" još od, više od kilometar udaljene, Kanadske ambasade.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track