ŠOKANTAN GRAFIT OSVANUO U MORAVCU: Ispred kućnog praga zatrtih Đokića piše Pravda za porodicu Džonić?! Evo šta kažu komšije (FOTO)
Foto: Kurir/M.S.

kurir na licu mesta

ŠOKANTAN GRAFIT OSVANUO U MORAVCU: Ispred kućnog praga zatrtih Đokića piše Pravda za porodicu Džonić?! Evo šta kažu komšije (FOTO)

Crna Hronika -

ALEKSINAC - Na ulazu u Moravsku ulicu gde stanuje ubijena porodica Đokić koji su ubijeni i spaljeni 26. septembra posle ponoći, osvanuo je grafit ispisan crvenim sprejom na asfaltu "Pravda za porodicu Džonić".

Misli se na poroddicu osumnjičenog Gorana Džonića koji u ovom trenutku daje izjavu u Višem javnom tužilaštvu.

Meštani ovog sela se u velikoj većini plaše komunikacije s novinarima, ali u neobaveznom razgovoru sumnjaju u sve što se objavi u medijima.

- Ako je on to uradio, to nije mogao sam da učini. On da overi revolverom svo troje ljudi pa i Lidiju koju zna od malena, u to ne mogu da poverujem jer znam čoveka mnogo godina - rekao nam je jedan od meštana Moravca.

Ovaj grafit se, neki kažu, verovatno odnosi na suprugu i sina koji su odvedeni na informativni razgovor i pušteni. U sinovljevoj kući odnosno placu koji se vodi na njega nađen je zakopan novac ispod jedne šljive. U policiji su zadržane četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom Đokića.

Kurir.rs/M.S./Foto: M.S.

Bonus video:

02:30

POGLEDAJTE KAKO SU POHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Munjevita akcija policije pošto je Džonić propevao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track