Najnovije vesti

Ekskluzivno iz Splita! Oglasila se devojka Mateja Periša
05:47

Ekskluzivno iz Splita! Oglasila se devojka Mateja Periša

ekskluzivno: kurir u splitu

MATEJEVOJ MAMI JE NAJTEŽE A NAJBOLJE SE DRŽI On je njoj sve na svetu, sami su od njegove 6. godine MATEJEVA DEVOJKA SANJA ZA KURIR

Crna Hronika

SPLIT/BEOGRAD - U kontaktu sam i s njegovim tatom, mamom i sestrom. Svi smo u kontaktu. Matejeva mama je inače pobožna, u molitvi je sva, ima podršku od svih nas.

MATEJA NEMA U SAVI, TO MISTERIJU ČINI VEĆOM Njegov otac u očaju lupa glavu, traži objašnjenja! Setio se da je ovo moglo biti kobno

On je njoj sve na svetu, njoj je možda i najteže, a nekako se najbolje drži. Oni su živeli sami od njegove šeste godine, kaže u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir Sanja, devojka Mateja Periša, mladog Splićanina koji je nestao u Beogradu, u noći između 30. i 31. decembra usred večeri u klubu na Savi.

Ona je naglasila da je bila upućena u to da će Matej ići za Beograd na doček Nove godine, kao i da je znala sa kim će ići.

1 / 16 Foto: Damir Dervišagić

- Ja sam pre dve godine bila tamo, bila sam i tamo u Beton hali, poznat mi je taj teren. On je bio baš ushićem što ide tamo, pola godine je planirao da ide za Beograd za Novu godinu.

Prvo su njih trojica planirala, posle su im se priključila još trojica drugova, pa još jedan, tako da je na kraju ispalo njih sedmoro. Inače, ova dvojica su mu prijatelji iz osnovne škole.

KURIR ISPRED KUĆE NESTALOG SPLIĆANINA RAZGOVARAO SA KOMŠIJAMA: Poslednji put sam ga videla pred Božić u crkvi!

Organizovali su i doček u nekom hotelu, za subotu Skadarliju, zajedno smo tražili apartman tamo - kaže devojka i dodaje da ona nije htela da ide sa njim, "jer je to muško društvo i da nema smisla da ona ide".

- Nikakvi problemi među nama nisu bili - dodala je.

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ SPLITA! OGLASILA SE DEVOJKA NESTALOG MATEJA: Sanja otkrila šta se dešavalo pre njegovog odlaska u Beograd

Split, Matej Periš
foto: Damir Dervišagić

Sanja kaže da se sa Matejem poslednji put čula 30. decembra, kada joj je on poslao video oko 21.30 sati.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track