Nastavlja se potera za ubicom Meksikanke u Splitu

Potraga

Nastavlja se potera za ubicom Meksikanke u Splitu

Crna Hronika -
Pretpostavlja se da osoba koja je nosila sportsku majcu s oznakom fudbalskog kluba "AC Milan" mo`da ne{to zna o ubici Selene Margarit (31)

SPLIT - Hrvatska policija je objavila fotografiju sportske majice osobe koja bi mogla da ima saznanja o ubici Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo, čije je telo pre dve sedmice pronađeno zakopano na splitskom Marjanu.

Kako je objavljeno na sajtu hrvatskog MUP-a, pretpostavlja se da osoba koja je nosila sportsku majcu s oznakom fudbalskog kluba "AC Milan" možda nešto zna o ubici Selene Margarit (31).

Policija, detaljno opisujući majcu, navodi da je na njoj odštampan broj 5 i natpis na leđima gde jedno slovo nije čitljivo, kao i slabo vidljivim natpisom na prsima "bwin".

Policija je u ponedeljak pozvala osobu koja je nosila ovu majicu da kontaktira policiju, kao i sve građane koji imaju informacije o njoj.

Mediji navode da o ubistvu na Marjanu vlada "zavet ćutanja", kao i da je policija na rasvetljvanju zločina angažovala sve svoje kapacitete.

Iako mediji špekulišu da istražitelji imaju otiske mogućeg ubice, iz policije i tužilaštva se zvanično ne oglašavaju. Poznato je samo da je s tela ubijene uzet DNK i da su možda pronađeni i otisci prstiju počinitelja.

Ubijena Meksikanka, koja je s bratom na višemesečnom putovanju obišla celu Evropu da bi polovinom avgusta posetili Hrvatsku, poslednji put je viđena živa u popodnevnim satima 22. avgusta, nedaleko od prvog vidikovca na Marjanu, preneli su splitski mediji.

Medicinski stručnjaci su ubicu opisali kako psihopatu koji je na žrtvi ispunio svoje fantazije "kupljene" sa TV ekrana. Oni tvrde da ubica pažljivo prati policijsku istragu i ne isključuju mogućnost da će ponovo da napadne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track