UZNEMIRUJUĆE! SNIMAK NESREĆE U KOJOJ JE POVREĐENA DEVOJČICA U TUTINU: Pustila majčinu ruku i pala pod auto PROLAZNICI IZBEZUMLJENI
Foto: Kurir

STRAŠNO

UZNEMIRUJUĆE! SNIMAK NESREĆE U KOJOJ JE POVREĐENA DEVOJČICA U TUTINU: Pustila majčinu ruku i pala pod auto PROLAZNICI IZBEZUMLJENI

Crna Hronika -

Devojčica (4) iz Tutina teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ovom gradu kada je pustila majčinu ruku dok su stajale ispred mesare i pala pod točkove automobila.

Nesreća se, kako saznajemo, dogodila u nedelju oko 16 časova.

- Dete je sa majkom krenulo u mesaru, međutim, pustila je ruku mame, krenula unazad, istrčala na ulicu i pala pravo pod točkove automobila koji je u tom momentu prolazio Pešterskom ulicom - priča očevidac saobraćajne nesreće.

00:28

Snimak nesreće u Tutinu

Dodaje da se vozač kretao propisanom brzinom.

- Vozač se zaista kretao propisanom brzinom, ali nikako nije mogao da izbegne dete, prosto čovek nije očekivao da će izleteti iz radnje - kaže sagovornik Kurira.

Naš sagovornik ističe i da su ceo događaj snimile nadzorne kamere.

- Na zgradama oko mesta nesreće ima više kamera koje su zabeležile udes. Na snimcima se vidi kako dete pušta majčinu ruku, trči i pada pod kola koja je vuku nekoliko metara. Nesrećna majka odmah je potrčala za ćerkom, ali prekasno, devojčica je ostala da leži - dodaje sagovornik.

Drugi očevidac udesa naveo je da se sve dogodilo munjevitom brzinom:

- Bio sam na 100 metara od nesreće. Čovek ni kriv ni dužan udari dete! Reč je o starijem sugrađaninu, nije video devojčicu odmah, da je video sigurno bi ukočio jer je išao manje od ograničenja. Žalosno je za obe strane ovo što se desilo. Nadamo se da će se dete izvući.

Dete je sa teškim povredama prebačeno prvo u bolnicu u Kragujevcu, a potom u Dečiju bolnicu u Tiršovoj jer je životno ugroženo, a vozač je posle nesreće priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 sati nakon čega će biti saslušan od strane javnog tužioca.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja