EVO ŠTA JE UBICA TRUDNICE RADIO 2 SATA POŠTO JE IZREŠETAO! Procureo snimak kretanja monstruma koji se ubio posle 2 dana u bekstvu
Foto: Facebook

mrtav hladan

EVO ŠTA JE UBICA TRUDNICE RADIO 2 SATA POŠTO JE IZREŠETAO! Procureo snimak kretanja monstruma koji se ubio posle 2 dana u bekstvu

Crna Hronika -

Sokol Halili (31), koji je osumnjičen za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši (35) u sredu ispred klinike za ginekologiju u Prištini, posle dva dana u bekstvu ubio se danas pošto ga je policija promnašla i opkolila.

Da podsetimo on je Hamide koja je bila pred porođajem ubio predveče u dvorištu klinike za ginekologiju u Prištini ispalivši tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike.

Halili je posle zločina bio u bekstvu dva dana a pojavio se snimak na kome se vidi kako "mirno hoda, kao da se ništa nije dogodilo". Dva dana je bio u bekstvu, a lociran je u opštini Štimlje u dvorištu stambene zgrade.

Kako javljaju mediji sa policijom koja je opkolila Halilija, bio je Sokolov otac, koji je navodno pregovarao sa sinom i pokušao da ga ubedi da se preda vlastima, ali bezuspešno. Okol Halili se upucao pred njima oko 13:45 sati.

Nakon što su primila vest da je Sokol Halili okončao svoj život, 40 sati nakon što je s tri metka ubio svoju bivšu suprugu Hamide Magaši, u dvorištu kuće su se okupili članovi Sokolove porodice tugujući.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog porodičnog nasilja razdvojili. Tridesetpetogodišnja Hamide živela je u kući svojih roditelja u Lupljanju. Dan pre ubistva otišla je na kliniku u Prištini na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Halili je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Hamide se navodno i pored zlostavljanja dva puta vraćala u kuću svog muža Sokola Halilija.

Kurir.rs/indeksonline.net

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja