MISTERIOZNI MLADIĆ SE OPROSTIO OD DEVOJKE SA ZVEZDARE: Anđele moj, uvek sam te voleo i voleću te do kraja života NIJE NAM SE DALO
Foto: Nemanja Nikolić

potresno

MISTERIOZNI MLADIĆ SE OPROSTIO OD DEVOJKE SA ZVEZDARE: Anđele moj, uvek sam te voleo i voleću te do kraja života NIJE NAM SE DALO

Crna Hronika -

Dvadesetšestogodišnja devojka I.K. pronađena je mrtva u subotu u stanu koji je iznajmila na Zvezdari kada su njena zabrinuta braća otišla da je traže i zatekla najgori prizor. Od tog dana njena porodica i prijatelji su slomljeni od bola i opraštaju se, a juče se oglasio i muškarac koji se od I.K. oprostio najdirljivijim rečima.

Momak je na svom profilu na društvenim mrežama objavio snimak sa zajedničkim fotografijama uz dirljivu poruku.

- Anđele moj, znam da nije dobro da mračim, jer verovatno me gledaš sa neba, pa verovatno želiš da i meni bude lakše. Ja želim da tebi bude još lakše dok ti ideš u raj. Ali to sam ja, tvoj planinski čovek kog si sanjala već godinama, nije nam se dalo da se još jednom vidimo na lepim tvojim omiljenim Prokletijama. Neka ti je laka crna zemlja, Miko moj. Uvek sam te voleo i voleću te do kraja života. Zbogom - napisao je on.

I. K. i misteriozni muškarac
I. K. i misteriozni muškaracfoto: Printscreen/Instagram

On je kasnije i dodao da "ne može da veruje da se baš njoj ovo dogodilo".

- Anđele moj, čisto ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo, bićeš u mom srcu zauvek. Neka ti je crna zemlja laka, dušo moja - napisao je on.

I.K. inače je bila zaljubljenik u zimu, sneg i planinu, pa se pretpostavlja da su ih ista interesovanja spojila i da je momak izgubio jako važnu osobu u svom životu. Vest o smrti devojke I.K. sve je mnogo pogodila.

Njegova objava sa zajedničkim fotografijama ima mnogo komentara u kojima se ljudi opraštaju od I.K. i mole se da pronađe svoj mir.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, I.K. je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, a njena braća su je kroz prozor stana videla kako bleda leži na krevetu podignute majice i otkopčanih pantalona, a imala je podlive na vratu.

Rezultati obdukcije bi trebalo da pokažu da li je u pitanju ubistvo i potvrdi sumnje policije, ali i njene porodice. Misteriozno je i to što ključ Ivaninog stana nije pronađen na licu mesta, niti među stvarima nesrećne devojke, a vrata stana su bila zaključana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track