ANA VOLŠ NESTALA SA LICA ZEMLJE, MUŽ BRAJAN NE SKIDA OSMEH S LICA! ŠOK: Policajci ga doveli, uskoro će se znati za šta JE OPTUŽEN!
Foto: Printscreen Twitter, Printscreen Instagram

misterija

ANA VOLŠ NESTALA SA LICA ZEMLJE, MUŽ BRAJAN NE SKIDA OSMEH S LICA! ŠOK: Policajci ga doveli, uskoro će se znati za šta JE OPTUŽEN!

Crna Hronika -

Brajan Volš, suprug Beograđanke Ane Volš, koja je misteriozno nestala u noći 1. januara, danas bi trebalo da se pojavi u sudnici kako bi se izjasnio o optužbama da je ometao istragu, odnosno dovodio policiju u zabludu tokom istrage o nestanku supruge. Američki mediji objavili su snimak privođenja Brajana Volša iz policije u sudnicu, na kom je on vidno nasmejan.

Volš je, podsetimo, uhapšen u nedelju u njihovoj porodičnoj kući u gradu Kohaset u Masačusetsku. Prema nezvaničnim informacijama, Ana Volš je poslednji put viđena upravo u toj kući iz koje je krenula na let za Vašington. Međutim, na avion se nije ukrcala a kompanija u kojoj radi i njen suprug, istovremeno su nestanak prijavili 4. februara.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: Printscreen Twitter

Iako je potraga oko imanja kuće zvanično završena u subotu, u nedelju su se specijalci sa obučenim psima tragačima i lopatama u rukama ponovo pojavili na porodičnom imanju na kom živi porodica. Sa nalogom za pretres, ponovo su pregledali kuću i okolinu, izneli kutiju sa dokazima i odvezli džip "volvo" Brajana Volša, a potom i njega priveli.

Ana Volš, inače je radila za kompaniju koja se bavi nekretninama u Vašingtonu. Njen prijatelj je potvrdio da mu je Anin suprug u sredu, nekoliko dana posle nestanka ostavio govornu poruku:

- Dobar dan, ovo je Brajan Volš. Nadam se da sve ide dobro. Ja sam se samo obratio svima kojima sam mogao. Ana nije bila u kontaktu sa mnom nekoliko dana", rekao je Brajan Volš u govornoj pošti. „Ako poznajete nekoga ko je možda imao kontakt sa njom, znate da pokušavam da pozovem sve. Žao mi je što vam smetam. Siguran sam da je sve u redu."

Mediji prenose i da dugogodišnji prijatelj porodice Volš Brajanovo hapšenje i potragu za Anom nazvao „apsolutno srceparajućom".

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Instagram/anawalshe

- Internet je pun ljudi koji su se odlučili", rekao je on i dodao: - Bili smo zabrinuti kada nisu pronašli ništa da će Brajan postati meta, glavni osumnjičeni. Znam ga godinama. Njegov najveći strah je da je Ana nestala. To je zaista srceparajuće - izjavio je porodični prijatelj navodeći da je poslednji put sa Anom razmenio poruke u četvrtak, dan pre nego što je nestala.

- Naš dragi prijatelj Brajan je u ovoj groznoj situaciji u kojoj je prestravljen i slomljenog srca i zaglavljen u beskrajnoj petlji nepoznatog dok internet odlučuje da je on loš momak i da je kriv - oglasio se prijatelj uoči saslušanja supruga nestale Beograđanke pred sudom. Inače, potraga za Anom Volš i dalje je u toku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track