OVAKO JE UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽIVKA U SMEDEREVU: Stigao čak do ove zemlje i tu se krio!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

po interpolovoj poternici

OVAKO JE UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽIVKA U SMEDEREVU: Stigao čak do ove zemlje i tu se krio!

Crna Hronika -

Muškarac N.K. (44) osumnjičen za ubistvo Živka I. (68) koji je ubijen sa više od 70 uboda nožem u Smederevu zbog novca od prodaje kuće, uhapšen je u Nemačkoj.

Kako se nezvanično saznaje, N.K. osumnjičen za jezivo ubistvo sam se predao policiji.

- Za osumnjičenim za ubistvo bila je raspisana Interpolova poternica. On se prema prvim informacijama sam predao nemačkoj policiji. Istog trenutka je uhapšen i očekuje se da bude izručen Srbiji - rekao je izvor i dodao da je verovatno znao da su mu njegovi uhapšeni i da je na kraju krajeva identifikovan.

Telo Živka I. iz Smedereva nađeno je pre tri dana u jednom objektu kod Zelene pijace u ovom gradu. Otac i brat N. K., osumnjičenog za ubistvo vlasnika lokala iz Smedereva Živka I. privedeni su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, intenzivnim radom, identifikovali su N. К. iz Smedereva, za koga se sumnja da je 21. septembra izvršio krivično delo teško ubistvo, u jednom lokalu kod zelene pijace u Smederevu.

Кako se sumnja, N. К. je Živku zadao više od 70 ubodnih rana nožem, od kojih je on preminuo.

Pošto je policija došla do saznanja da je N. К., odmah po izvršenju krivičnog dela, napustio Republiku Srbiju i pobegao, za njim je bila raspisana potraga.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track