OTKRIVEN IDENTITET SRBA KOJI SU PALI U VELIKOJ AKCIJI POLICIJE: Uhapšeni zbog 100 teških krađa, na meti EPS i druga preduzeća
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVEN IDENTITET SRBA KOJI SU PALI U VELIKOJ AKCIJI POLICIJE: Uhapšeni zbog 100 teških krađa, na meti EPS i druga preduzeća

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP - Službe za suzbijanje kriminala, kao i policijskih uprava, uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su, od početka godine izvršile oko 100 krivičnih dela teška krađa.

Ruma
foto: MUP

Uhapšeni S. R. (45), V. Š. (43), T. A. (42), I. D. (43) i B. M. (43) se sumnjiče da su na području policijskih uprava Sremska Mitrovica, Zrenjanin, Kikinda, Pančevo, Subotica, Novi Sad, Požarevac, Sombor, Smederevo, Valjevo i Čačak, na štetu EPS i drugih javnih i privatnih preduzeća, nasilno otvarali trafostanice iz kojih su uzimali bakar i druge metale koje su prodavali kao sekundarnu sirovinu.

Ruma
foto: MUP

Neposredno nakon izvršenog krivičnog dela, na području Rume, uhapšeni su V. Š. i S. R, a na području Novog Kneževca T. A, I. D, i B. M.

U vozilima koje su koristili, pronađeni su ukradeni predmeti iz trafostanica.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:21

Krađa u crkvi Šumadijskom selu Donji Branetići

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track