KURIR SAZNAJE U KAKVOM JE STANJU ŽENA RANJENA U KRVAVOM PIRU KOD KRUŠEVCA: Zoran joj pucao u glavu, pa onda ubio i svoju suprugu
Foto: Zorana Jevtić

smeštena u Ukc niš

KURIR SAZNAJE U KAKVOM JE STANJU ŽENA RANJENA U KRVAVOM PIRU KOD KRUŠEVCA: Zoran joj pucao u glavu, pa onda ubio i svoju suprugu

Crna Hronika -

BEOGRAD/NIŠ - Žena kojoj je Zoran R. (52) pucao u glavu tokom jučerašnjeg krvavog pira koji je počinio u okolini Kruševca, živa je ali u veoma teškom stanju, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, ona je životno ugrožena, teškog opšteg stanja i priključena je na mašinsku ventilaciju. Ima i veoma tešku povredu mozga. Smeštena je u UKC Niš.

Podsetimo, reč je o ženi (44) koja je označena kao ljubavnica Zorana R. (52) iz okoline Kruševca, muškarca koji je juče počinio jezivi zločin kad je prvo pucao svojoj ljubavnici (44) u glavu i naneo joj teške povrede, a zatim ubio svoju suprugu Vesnu (50), te na kraju digao ruku i na sebe u trenutku kada ga je policija opkolila.

Krvavi pir Ristić je, kako se sumnja, započeo juče oko 6.30 sati u Kruševcu upucavši ljubanivu u glavu, nakon čega je u roku od dva sata promenio još dve lokacije u okolini grada, na kojima je presudio ženi, pa izvršio suicid.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track