OVO JE VEZIRA KOJA JE STRADALA KOD BELE CRKVE Novi detalji gušenja u porodičnoj kući, u trenutku nesreće unutra BILO I DETE (FOTO)
Foto: Facebook

TUGA

OVO JE VEZIRA KOJA JE STRADALA KOD BELE CRKVE Novi detalji gušenja u porodičnoj kući, u trenutku nesreće unutra BILO I DETE (FOTO)

Crna Hronika -

U mesto Vračev Gaj u okolinu Bele Crkve danas je pronađeno telo žene Vezire U. u porodičnoj kući, dok je njen muž hitno prebačen na Vojno medicinsku akademiju, a kako saznaje Kurir sa njima su u trenutku nesreće bili i njihov sin i unuk.

Prema prvim informacijama, sumnja se da se žena ugušila dimom iz peći na pelet, a komšije za Kurir kažu da su sa bračnim parom bilo i njihobo unuče, ali srećom u susednoj sobi.

Vezira Uljmanski Sendić
foto: Facebook

- Vezira je bila divna žena, poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a ovde se udala. Unuk im je bio tu kad se sve desilo, ako i sin i nagutali su se dima i oni su prebačeni u bolnicu, ali kako su mi javili, oni su dobro, samo je neophodno da ih lekari pregledaju - kaže komšinica za Kurir i dodaje:

- Ne znam da li je u pitanju peć, ali nema šta drugo da bude. Da bude takva tragedija to je strašno, divna jedna žena i požrtvovana za svoju porodicu koju je volela više od svega. Nadamo se da će njen suprug uspeti da se oporavi.

Vezira Uljmanski Sendić
foto: Facebook

Prema rečima komšinice Veziri nije bilo spasa i njeno telo je odmah odvezlo pogrebno preduzeće, dok su članovi njene porodice odvezeni vozilom Hitne pomoći.

- Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj, cela kuća im je obavijena policijskom trakom - kaže nam komšinica.

- Lekari se bore za život njenog supruga, a sve okolnosti tragedije biće naknadno utvrđene - navodi se.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track