Najnovije vesti

HAOS U SUDNICI! "NISAM MOGAO DA DOZVOLIM DA ME NEKA BAGRA REKETIRA!" Otac okrivljenog za ubistvo u Krnjači opleo po žrtvi
Foto: Ana Paunković, Drustvene Mreže

zločin

HAOS U SUDNICI! "NISAM MOGAO DA DOZVOLIM DA ME NEKA BAGRA REKETIRA!" Otac okrivljenog za ubistvo u Krnjači opleo po žrtvi

Crna Hronika -

Na jučerašnjem suđenju u Višem sudu u Beogradu okrivljenom Vladimiru A. (32) iz Krnjače, koji se tereti da je u oktobru prošle godine ubio Nemanju Savića (27), svedočio je i njegov otac koji je bukvalno izvređao žrtvu.

Okrivljeni se tereti da je izvršio krivično delo ubistvo 15. oktobra 2022. godine nakon jurnjave sa žrtvom po ulicama Krnjače. Napadač je, kako je naveo u svojoj odbrani, pucao sa pet hitaca u žrtvu i to iz samoodbrane. Na suđenju je pored okrivljenog svedočilo i šest svedoka,a između ostalog i otac Vladimira A., Grga A., koji je i sam imao sukob sa ubijenim. Grga A. je tokom svog svedočenja naveo "da nije mogao da dozvoli da ga neka bagra reketira".

okrivljeni vladimir a. nakon zločina
okrivljeni vladimir a. nakon zločinafoto: Ana Paunković

- Pozvao me je radnik i rekao da se Nemanja sa svojim belim "puntom" opet bezbobrazno parkira ispred radionice i da ljudi ne mogu da rade. Tada sam odlučio da odem do magacina koji su u mom vlasništvu i pitao ga zašto je tu parkirao i da ne treba da stvara probleme na mom placu - započeo je svoje svedočenje otac okrivljenog i dodao:

- Tada sam dobio uvrede, a onda i tri udarca u stomak. Razbio mi je arkadu i tada su me radnici poveli u kancelariju da mi previju ranu. Oko mi se već bilo napunilo krvlju. Tog trenutka pozivam sina Vladimira i kažem mu da imam problem.

ubijeni nemanja savić
ubijeni nemanja savić foto: Društvene mreže

Kako je dalje naveo, njegov sin je došao u njihove magacine, ali ne zna šta se dešavalo u tom trenutku i da li je došlo do tuče između Nemanje i Vladimria.

- Kada sam došao video sam kako za kafanskim stolom sede Vladimir, njegov drug i taj Jutjuber. Delovali su veoma prijateljski i čak su se i slikali i pričali o tom njegovom poslu. Naime, Vladimirov sin koji sada ima 11 godina voli tog Jutjubera pa su o tome pričali i sve je bilo uredu - kaže otac okrivljenog i dodaje:

- Delovalo je da je tada sve rešeno, ali ispostavilo se da nije. Nakon par dana počeli su požari, prvo je izgoreo auto, a onda i magacin od 500 kvadrata. Pričinjena je velika materijalna šteta, od tog posla mi živimo.

Kako je dalje naveo, te požare je naručio ubijeni Nemanja Savić.

- Kada su nam podmetnuti požari, taj piroman se zapalilo i moji sinovi su ga gasili pre nego što su došli vatrogasci. Tada im je rekao da je Nemanja dao pare da im se osveti - kaže on i dodaje:

- Tukao se sa čovekom koji ima skoro 70 godina. Mali je bio osvetoljubiv i zato je to uradio. Sad je ispalo ubijeni je nevinašce, a mi smo neki klan i kriminal. Nemanja je dilovao drogu, tražila ga je policija.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track