KLINAC SE BAHATIO U SAOBRAĆAJU, KAČIO NA INSTAGRAM, PA ŽESTOKO KAŽNJEN: Polcicija proverava sve objave na društvenim mrežama!
Ilustracija, Foto: Kurir TV

MUP

KLINAC SE BAHATIO U SAOBRAĆAJU, KAČIO NA INSTAGRAM, PA ŽESTOKO KAŽNJEN: Polcicija proverava sve objave na društvenim mrežama!

Crna Hronika -

Pripadnici saobraćajne policije presretačem su zaustavili devetnaestogodišnjeg vozača "audija" koji se u ulici Pariske komune u Beogradu kretao brzinom od 86 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas. Radi se o licu koje na društvenim mrežama objavljuje sadržaje kojima se propagira nebezbedno ponašanje u saobraćaju.

Prilikom kontrole utvrđeno je da su prednja stakla na vozilu prekomerno zatamnjena, zbog čega je vozilo isključeno iz saobraćaja, a zbog sumnje u verodostojnost broja šasije vozilo je privremeno oduzeto.

Povodom sve učestalijih objava na društvenim mrežama kojima se propagira neodgovorno i nebezbedno ponašanje u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da se za svaku takvu objavu vrše provere i preduzimaju mere protiv lica koja sadržaje objavljuju.

Bonus video:

01:20

AKO PREKORAČITE BRZINU PRAVAC ZATVOR! Vozači koji DIVLJAJU na putu MOMENTALNO idu na ROBIJU? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track