PAS U KRAGUJEVCU NIJE UBIJEN, MLADIĆ KOJI JE PRETIO PORODICI ODMAH UHAPŠEN: Oglasilo se tužilaštvo, evo šta se desilo
Foto: Shutterstock

PAS U KRAGUJEVCU NIJE UBIJEN, MLADIĆ KOJI JE PRETIO PORODICI ODMAH UHAPŠEN: Oglasilo se tužilaštvo, evo šta se desilo

Crna Hronika -

Povodom vesti o navodnom ubistvu i odsecanju glave psu, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu demantovali su tu informaciju.

Kako je za "Kurir" rečeno u OJT, podneta je krivična prijava protiv S.A. (30) zbog krivičnih dela zlostavljanje životinja i nasilje u porodici.

On se tereti da je 6. februara svom psu u porodičnoj kući u ulici Roze Luksemburg u kragujevačkom naselju Bresnica nožem zadao ubode u vrat i grudi. Psu je ukazana veterinarska pomoć i on je van životne opasnosti.

Osim toga, S.A. je osumnjičen da je članovima svoje porodice, bratu, majci i babi pretio da će ih ubiti, pa se tereti i za krivično delo nasilje u porodici iz člana 194 KZ.

Po prijavi ukućana, policija je uhapsila ovog muškarca osumnjičenog za zlostavljanje i nasilje, posle čega je protiv njega podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Posle saslušanja, na zahtev nadležnog tužioca, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Kragujevcu je S.A. odredio pritvor kako ne bi u kratkom roku ponovio krivična dela i da ne bi uticao na svedoke.

Bonus video:

00:32

Hapšenje teško ubistvo u pokušaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track