KUM UROŠA PANIĆA PRIZNAO DA JE PODVODIO DRUGARICU I UZIMAO JOJ PROCENAT: "Tražila je posao, ja sam je preporučio braći Panić"
Braća Panić i Ivan Z., Foto: Instagram, Printscreen/Youtube

treće osnovno javno tužilaštvo

KUM UROŠA PANIĆA PRIZNAO DA JE PODVODIO DRUGARICU I UZIMAO JOJ PROCENAT: "Tražila je posao, ja sam je preporučio braći Panić"

Crna Hronika -

Ivan Z. (26) koji je uhapšen u akciji Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika JRM, na saslušanju u tužilaštvu priznao je posredovanje u prostituciji.

- U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je I.Z. na okolnosti izvršenja krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije. Uhapšeni je priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret i izjavio da je on svoju drugaricu oštećenu T.K., koja je tražila posao, preporučio M.P. i U.P., jer je znao da traže devojke za masažu, kao i da mu je poznato kakva vrsta masaže je nuđena klijentima - saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Braća Panić u bekstvu
Braća Panić u bekstvufoto: Printskrin/Instagram

Takođe je, kako se navodi, izjavio da je tražio od oštećene da mu da procenat od zarade, da mu je odbegli Uroš Panić kum.

- Rekao je da se kaje zbog krivičnog dela koje je učinio. Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi uticati na saozvršioce, od kojih su dvojica – U.P. i M.P. u bekstvu, kao i na svedoke oštećene Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen - dodaje se u saopštenju.

Kako je Kurir pisao, braća Miloš i Uroš Panić su u bekstvu i za njima se traga.

Bonus video:

00:49

Braća Panić u noćnom provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track