KURIR SAZNAJE! RASKOMADANO TELO SRBINA NAĐENO U STANU U BEČU: Leš bez ruku i nogu bio u kadi! Nađena i oprema za kasapljenje
Foto: Printscreen/Kronen Zeitung

KURIR SAZNAJE! RASKOMADANO TELO SRBINA NAĐENO U STANU U BEČU: Leš bez ruku i nogu bio u kadi! Nađena i oprema za kasapljenje

Crna Hronika -

Državljanin Srbije, čiji identitet još nije utvrđen, pronađen je mrtav u stanu u Beču, a telo je bilo unakaženo!

Prema rečima našeg izvora, trup muskarca, čiji je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pronađen je u kadi u kupatilu, dok su odsečene ruke i noge pronađene u drugim prostorijama.

- Policija je u stan došla zbog prijave da se u njemu proizvodi marihuana. U potrazi za drogom, inspektori su upali u stan. U njemu nije bilo nikoga, a marihuana je zaista i pronađena. Međutim, pored droge nađen je i leš muskarca - kaze izvor Kurira i dodaje da je inspektorima još s vrata bilo jasno da se u stanu dogodio zločin.

- Čim su kročili u stan ugledali su delove ljudskog tela. Daljim pretresom u kupatilu je zatečen trup, sa velikim rezom na vratu - dodaje izvor.

Kako nam izvor otkriva, u stanu je pronađena i kompletna oprema za kasapljenje, ali i za cišćenje.

- Nađene su folije, najlon, hemijska sredstva. Pretpostavlja se da je namera egzekutora bila da telo skroz iskomada i otarasi ga se, ali se među počiniocima nešto dogodilo, pa su odlučili da telo samo ostave i pobegnu - kaže naš izvor.

Inače, u stanu su pronađena dokumenta trojice Srba.

- U stanu su nađena dokumenta na ime A.J, L.R. i na ime Ž.J. Svi su sa šireg područja Beograda i u Srbiji nemaju krivične dosijee - dodao je izvor Kurira.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track