DEČJA KOLICA, BICIKLI, U DVORIŠTU SE SUŠI CRNI VEŠ Kurir u kući tuge u NS: Komšije veruju da su mališani ovako stradali (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

prizori koji slamaju srca

DEČJA KOLICA, BICIKLI, U DVORIŠTU SE SUŠI CRNI VEŠ Kurir u kući tuge u NS: Komšije veruju da su mališani ovako stradali (VIDEO)

Crna Hronika -

Žitelji Petrovaradina u Novom Sadu, gde su nađena deca stara godinu i tri godine, kažu za Kurir da ovako nešto nisu mogli ni da sanjaju.

- Svi smo u čudu da se ovako nešto dogodilo... Bili su jako mirni i nekako ne možemo da verujemo da je neko spreman da ubije svoju decu. Kažu da su ih otrovali, dali im nešto u hranu i dečica su umrla - kažu žitelji, dok rođaka vlasnika kuće dodaje:

1 / 15 Foto: Zorana Jevtić

- Taj bračni par u kući je živeo dve godine, i u pitanju je pomoćna kuća, dok u velikoj kući trenutno na spratu žive dva mladića, ali u toj kući se često menjaju stanari. Deda Jovan M. star je 96 godina, umro je u januaru u Švedskoj, i ovih dana čekamo da njegovo telo dođe kako bi ga sahranili. Voleo je da dolazi ovde tokom leta, poznavao je tu porodicu i bili su mu dragi.

00:27

Kuća u Novom Sadu u kojoj su pronađena tela dece

U dvorištu se mogu videti bicikli, ali i crni veš koji se suši. Takođe, u garaži se vide dečja kolica. Na kući gde su bili podstanari sve roletne su spuštene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja