SAOBRAĆAJKA U NIŠU, POVREĐENE ČETIRI OSOBE: U bolnicu prebačen i maloletnik, žena i muškarac prošli sa SLOMLJENIM REBRIMA
Foto: Beta Saša Đorđević

SAOBRAĆAJKA U NIŠU, POVREĐENE ČETIRI OSOBE: U bolnicu prebačen i maloletnik, žena i muškarac prošli sa SLOMLJENIM REBRIMA

Crna Hronika -

U sudaru dva vozila sinoć oko 24,40 sati kod Hotela "Nais" na autoputu Niš - Beograd došlo je do saobraćajnog udesa. Kako saznajemo, četiri osobe su povređene od kojih je jedna zadobila teške telesne povrede. Među povređenima je i jedno maloletno lice od 16 godina.

- Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć između dva putnička vozila marke "Ford" i "Škoda", saopštila nam je policija.

- U Urgentni centar UKC Niš, noćas su primljena četiri pacijenta, među njima i jedno maloletno lice od 16 godina. Svima je odmah urađena hitna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega su preduzete sve dalje neophodne mere lečenja, saopštavaju iz Univerzitetsko kliničkog centra. Pacijentkinja S.S (49), zbog serijskog preloma rebara, hospitalizovana u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju.

- Pacijent K.Š. (70) nakon dijagnostike i sagledavanja, utvrđen prelom 3 rebra, te je po nalogu grudnog hirurga hospitalizovan u UC u hirurškoj opservaciji, radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja. Pacijent S.I. (46) dijagnostikovan i pregledan, bez povreda i nakon uredne dijagnostike, otpušten na kućno lečenje.

S.M. (16), sagledan od strane neurohirurga i nakon utvrđenog urednog nalaza, upućen na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju, zbog lakših ortopedskih povreda, dodali su detaljno zdravstveno stanje svih povređenih.

U policiji su nam kazali da nije bilo zastoja saobraćaja kao i da je obavešteno nadležno tužilaštvo.

Bonus video:

00:10

Saobraćajka kod Niša: Jedan poginuo drugi životno ugrožen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track