ŠOK FOTKE BAHATOG PARA KOJI JE PRETIO PREDSEDNIKU Ona leži na parama, njega terete za pokušaj UBISTVA, a sve PRŠTI OD LUKSUZA
Foto: Printscreen/Društvene mreže

zbog pretnji predsedniku i policiji dobili krivičnu prijavu

ŠOK FOTKE BAHATOG PARA KOJI JE PRETIO PREDSEDNIKU Ona leži na parama, njega terete za pokušaj UBISTVA, a sve PRŠTI OD LUKSUZA

Crna Hronika -

Supružnici iz Vrnjačke Banje, Tijana T. i Ivan T., protiv kojih je podneta krivična prijava zbog sumnje da su na društvenim mrežama podelili lažni snimak otmice deteta i uz to navodili da iza svega stoji srpska policija,kao i da su pretili predsedniku Srbije, reovno su svoje pratioce na Instagramu obaveštavali o svom bahatom stilu života, iako su novac, kako se sumnja, stekli na nečastan način.

Vrnjaćka Banja, par iz Vrnjačke banje, I.T., T.T., muž i žena iz Vrnjačke Banje, Tijana T., Ivan T.
foto: Printscreen/Društvene mreže

Naime, na profilu osumnjičene Tijane T. mogu se videti fotografije sa akcentom na brendirane stvari, satove, automobile, a takođe među objavama može se naći i jedna od njenih fotografija na kojima leži na parama, ispod čega je uz brojne emotikone napisala "100.000 evra".

Takođe, supružnici su objavljivali slike sa brojnih putovanja, a među njihovim destinacijama našli su se Rim, Pariz, Istanbul...

Zajedno sa suprugom Ivanom T., u javnosti se predstavljala kao investitor više stakmbenih zgrada u Vrnjačkoj Banji.

- Oni glume nekakav džet-set. Tijana se stalno snima za volanom kabrioleta, uz prigodne pesme u pozadini, koje govore o kriminalu i tom stilu života - navode izvori.

Vrnjaćka Banja, par iz Vrnjačke banje, I.T., T.T., muž i žena iz Vrnjačke Banje, Tijana T., Ivan T.
foto: Printscreen/Društvene mreže

Kako istražitelji sumnjaju, deo prihoda ovog para, navodno, potiče upravo iz kriminogenih aktivnosti, što supružnike ipak nije sprečilo da redovno sa svojim pratiocima dele život na visokoj nozi, i to neukusno hvalisanje poznatim brendovima, u stilu - što više svega".

1 / 3 Foto: Printscreen/Društvene mreže

Da podsetimo, bračni bar je osumnjičen i za pretnje predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću i pripadnicima policije.

Naime, o kakvim ljudima je reč najbolje govore podaci da su se njihova imena našla među mnogima iz kriminogene sredine.

Između ostalog i u biografiji para našla se povezanost sa grupom Darka Šarića, pokušaj ubistva, nanošenje teških tetesnih povrede, nasilničko ponašanje, kao i pranje para od kriminala.

- Ivan T. je poznat kao izvršilac više krivičnih dela i to teško ubistvo u pokušaju, teške telesne povrede, krijumčarenje, nasilničko ponašanjem nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materija, prinuda, laka telesna povreda, kao i više prekršajnih prijava iz Zakona o javnom redu i miru - navodi izvor Kurira.

Povodom hapšenja bračnog para iz Vrnjačke Banje sinoć se oglasio i MUP saopštenjem.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su I.T. iz Vrnjačke Banje i njegovu suprugu T.T. zaposlenu u ovoj lokalnoj samoupravi kao osumnjičene da su njen profil na društvenoj mreži iskoristili za objavu video snimka, za koji navode da je u pitanju otimanje deteta od majke mimo njegove volje i to od strane srpske policije, kao i za pretnje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću i pripadnicima policije - piše u saopštenju u kom se dodaje:

- Povodom navedenog snimka Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da snimak nije nastao u Srbiji, da je preuzet sa stranih profila na društvenim mrežama i da je u pitanju još jedan u nizu napada i pretnji predsedniku Republike i pokušaj zloupotrebe i rušenja ugleda Ministarstva unutrašnjih poslova. Naime, inicijalni snimak je nastao prošle godine i prikazuje postupak oduzimanja dece u Litvaniji.

Osumnjičeni I.T. od ranije je poznat policiji kao lice iz kriminogene sredine, protiv koga su podnete krivične prijave zbog sumnji da je počinio više krivičnih dela među kojima je i ubistvo u pokušaju.

Protiv osumnjičenih policija će, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, podneti odgovarajuće prijave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja