GNUSNO PRETILI VUČIĆU, DELILI LAŽNE SNIMKE, A DOSIJE IM PUN KRIVIČNIH DELA Ko su muž i žena iz Vrnjačke Banje: Povezani sa Šarićem
Foto: Printscreen/Instagram

GNUSNO PRETILI VUČIĆU, DELILI LAŽNE SNIMKE, A DOSIJE IM PUN KRIVIČNIH DELA Ko su muž i žena iz Vrnjačke Banje: Povezani sa Šarićem

Politika -

Muž i žena iz Vrnjačke Banje osumnjičeni su da su na društvenim mrežama objavili lažni snimak otmice deteta, za koji su tvrdili da je nastao u Srbiji, a ustvari je iz Litvanije. Osim ove gnusne laži, oni su pretili i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a o kakvim ljudima je reč najbolje govore podaci iz njihove biografije u kojoj su se našli i pranje para od kriminala, povezanost sa grupom Darka Šarića, pokušaj ubistva, teške povrede, nasilničko ponašanje...

Kako saznajemo, I.T i T. T. se navode i kao investitori više stambenih zgrada u Vrnjačkoj Banji koje u njihovo ime grade firme N.N. iz Vrnjačke Banje, dok veći deo novca potiče iz kriminogenih aktivnosti koje imenovani sprovode.

Takođe, I.T. za svoje poslove oko izgradnje stambenih objekata koristi i deo novca dobijen od svog kuma M. C, koji je osumnjičen da je član organizovane kriminalne grupe koju predvodi Darko Šarić.

- I. T. je poznat kao izvršilac više krivičnih dela i to teško ubistvo u pokušaju, teške telesne povrede, krijumčarenje, nasilničko ponašanjem nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materija, prinuda, laka telesna povreda, kao i više prekršajnih prijava iz Zakona o javnom redu i miru - navodi izvor Kurira.

otimanje deteta
foto: Printscreen/Instagram

Inače, T. T. je okarakterisana kao veoma ljubomorna osoba, te sklona osveti u prilog čemu govori i činjenica da je ista tokom 2022. godine angažovala lica iz kriminogene sredine kako bi pretukli M.R. iz Vrnjačke Banje koja je bila u emotivnoj vezi sa njenim suprugom I.T.

- Takođe, spekulise se da je T.T. organizovala i paljenje automobila "rendž rover" koji je u vlasništvu O. R. iz Vrnjačke Banje za koju se isto tvrdi da je bila u emotinoj vezi za I. T - dodaje izvor.

otmica deteta
foto: Printscreen/Instagram

Kako je ranije saopštio MUP, I.T. iz Vrnjačke Banje i njegova supruga T.T. zaposlena u ovoj lokalnoj samoupravi osumnjičeni su da su njen profil na društvenoj mreži iskoristili za objavu video snimka, za koji navode da je u pitanju otimanje deteta od majke mimo njegove volje i to od strane srpske policije, kao i za pretnje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću i pripadnicima policije.

- Povodom navedenog snimka Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da snimak nije nastao u Srbiji, da je preuzet sa stranih profila na društvenim mrežama i da je u pitanju još jedan u nizu napada i pretnji predsedniku Republike i pokušaj zloupotrebe i rušenja ugleda Ministarstva unutrašnjih poslova. Naime, inicijalni snimak je nastao prošle godine i prikazuje postupak oduzimanja dece u Litvaniji - saopštio je ranije MUP.

Bonus video:

00:32

DARKO ŠARIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE HAPŠENJA: Oči u oči sa svedokom saradnikom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track