NOVI DETALJI ZLOČINA! SEO PORED MRTVE ŽENE, OBJAVIO SLIKU NA FEJSU, PA SE OBESIO! Komšije progovorile: Svađali su se zbog OVOGA
Foto: Drustvene Mreže

NOVI DETALJI ZLOČINA! SEO PORED MRTVE ŽENE, OBJAVIO SLIKU NA FEJSU, PA SE OBESIO! Komšije progovorile: Svađali su se zbog OVOGA

Crna Hronika -

Radovan Dimitrov (46) iz okoline Sombora ubio je svoju bivšu suprugu Ivanu Harangoza (39) sa kojom ima troje dece tako što joj je pucao iz vatrenog oružja u glavu, a potom se obesio u porodičnom domu, saznaje Kurir.

Pa da podsetimo, zločin se dogodio sinoć u porodičnoj kući nadomak Sombora.

- Radovan i Ivana su dugo bili zajedno, onda su se venčali i dobili troje dece. Naizgled, sve je delovalo u redu, ali u suštini kako se sada priča oni su se stalno svađali. Imali su puno problema - kažu za Kurir meštani Stapara kod Sombora i dodaju:

radovan pre nego što je ubio ivanu objavio njihovu zajedničku fotografiju
radovan pre nego što je ubio ivanu objavio njihovu zajedničku fotografiju foto: Drustvene Mreže

- Razveli su se pre nekoliko godina, ali su se često i mirili, a potom bi opet živeli svi zajedno, kao da se prethodno nisu ni rastajali. Bila je to neka čudna ljubav i veza, a često su se svađali oko nekih kredita koje su podigli, a nisu mogli da vrate.

Kako dalje navode komšije za Kurir, sinoć je sukob navodno, nastao oo neplaćenih računa.

- Navodno, oni su se sinoć opet svađali oko računa i vraćanja duga za taj kredit. Radovan je u celom tom ludilu uzeo vatreno oružje i pretio Ivani. Ona ga je molila da je ne dira i da je ostavi na miru. Međutim, do toga nije došlo, jer se Radovan usled svih uvreda navodno, koje je uputio supruzi odličio na zločin. Pucao joj je zverski u glavu - navodi komšija iz dodaje:

ovo je radovan koji je ubio ivanu
ovo je radovan koji je ubio ivanufoto: Drustvene Mreže

- Radovan je navodno tada seo pored nje. Nije znao šta da radi. A ubrzo je uzeo mobilni telefon i na svom Fejbuk profilu objavio je na profilnoj fotografiju njihovu zajedničku sliku. Nakon toga dok su pristizali lajkovi Radovan je odlučio da izvrši samoubistvo, tako što se obesio.

Prema rečima komšija, oni su ogorčeni na čin zločin, ali i na njegovo ponašanje nakon što je izvršio krivično delo.

- Sram ga bilo, dok su mu ljudi lajkovali fotografiju i mislili da se opet pomiro sa ženom on je ubio, a posle se ubio. Sram ga bilo! Ostavio je troje dece da budu siročići - rekle su ljutito meštani sela kod Sombora.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog stravičnog ubistva i samoubistva.

Bonus video:

01:12

Muškarac na naplatnoj rampi kod Preševa ranio ženu i izvršio samoubistvo pred policajcima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track