PREMINULA ŽENA KOJU JE NA NAPLATNOJ RAMPI RANIO EMOTIVNI PARTNER: Mesec dana joj se borili za život u UKC Niš, podlegla povredama
Foto: Shutterstock

PREMINULA ŽENA KOJU JE NA NAPLATNOJ RAMPI RANIO EMOTIVNI PARTNER: Mesec dana joj se borili za život u UKC Niš, podlegla povredama

Crna Hronika -

Žena V.J. (30) iz Velike Drenove kod Trstenika, koja je ranjena iz vatrenog oružja kod Preševa kada je posle svađe u automobilu na nju pucao muškarac koji je potom izvršio samoubistvo, podlegla je teškim povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Ona je ranjena u noći između 7. i 8. marta a podlegla je povredama juče, posle tačno mesec dana borbe za život. Niški lekari su učinili sve da joj spase život ali su izuzetno teške povrede bile kobne.

- Pacijentkinja V.J. (30), koja je 8. marta, zbog rana zadobijenih vatrenim oružjem, iz ZC Vranje dovezena u UC UKC Niš i nakon hirurškog zahvata bila hospitalizovana na Klinici za anesteziju, uprkos svim naporima lekara niškog Univerzitetskog kliničkog centra, juče je podlegla povredama - potvrđeno je u UKC Niš.

Ona je nakon ranjavanja i zbrinjavanja u bolnici 8. marta pola časa posle ponoći u Vranju prebačena u UKC Niš gde je operisana i hospitalizovana.

Podsetimo, muškarac (52) koji je pucao na nju je državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova.

Makedonski državljanin ranio je iz vatrenog oružja prvo ženu, a potom pucao u sebe.

On je podlegao povredama, a pucnjavi je prethodila svađa. Motivi ubistva i samoubistva nisu poznati.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:16

NAKON SVAĐE POTEGAO NOŽ: Mladić (20) uhapšen u Nišu pošto je ranio drugog muškarca (29)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track